Дневен хороскоп за 31 октомври 2019

Още в четвъртък ще започнете да планирате някои срещи или пътувания през почивните дни.

В повечето случаи те ще бъдат свързани с някаква важна причина или изпълнение на неотложна задача, ангажимент. Позитивно влияние ще получите чрез контактите си с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. В дома си ще получите най-различни новини отблизо и далеч свързани с ваши роднини, приятели или във връзка с интереси, които имате в социалния си живот. Неочакван срив ще възникне в живота на тези от вас, които са използвали хитрост или измама през седмицата за да постигнат някаква цел. Днес ще се изправите срещу обстоятелствата, които сами сте предизвикали.

Избягвайте конфликти с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. И вие и те имате достатъчно други неприятности за разрешаване, не търсете нови такива…

Овен

През този ден е добре да се вслушате в приятелски съвет. Дори да не разбирате мотивите  – оставете си време да ги проумеете преди да действате.

Телец

Това е ден, в който не е добре да настоявате да стане вашето на всяка цена. Компромисът ще е удачното решение, което ще ви донесе повече полза.

Близнаци

Това е ден, в който да се замислите за промяна на навиците ви. Няма за кога да отлагате особено, ако става въпрос за здравето ви.

Рак

Днес може да откриете ново интересно занимание за себе си. Не мислете за това колко време ви отнема – заслужавате повече време за себе си.

Лъв

Днес не отстъпвайте от идеите си. Дипломатичността ще ви свърши работа, но временно. Помислете как да прокарате замисленото.

Дева

Това е ден, който да посветите на малките радости от живота. Загърбете големите тревоги, те може да покачат, докато ги забравите. 

Везни

Днес може да се окажете във важна позиция. Изиграйте картите си умело и със самочувствие. Очаква ви успех.

Скорпион

Днес бъдете умерени в приказките си. Може да внесете смут в някоя душа или дори група. После ще ви се наложи да обяснявате дълго време какво сте искали да кажете. 

Стрелец

Очаквате помощ за решаването на ваш проблем. Истината е, че може и да се справите сами. Само трябва да положите усилие.

Козирог

Здравето ви днес ще изисква професионално отношение. Не се самолекувайте и не пренебрегвайте откритията на медицината.

Водолей

Днес е добър ден за това да бъдете по-благосклонни. Прошката ще ви даде успокоение и отдалечаване от нещо, което ви е измъчвало. 

Риби

Днес намерете време да си осигурите 1-2 часа за вашия личен комфорт. Това зависи само от вас. Не обвинявайте никого, ако не успеете да разпуснете.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments