Дневен хороскоп за 4 август 2020

Днес е актуална поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло“

Бъдете по-внимателни, по-предпазливи, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Възможни са разочарования особено в любовта. Може да избегнете това, като отложите среща, отстъпвате и не провокирате партньора си.

Ден на изкушенията. Събитията зависят от пътя, който ще поемете и от реакциите ви към тях –  посоката, в която ще ви отведе пътя на съдбата. 

Овен

Днес са възможни досадни недоразумения и малки неприятности. Но те няма да развалят настроението ви – към всичко се отнасяте спокойно. Не се съмнявайте, че ситуацията ще се промени към по-добро.

Телец 

В първата половина на деня ще имате поводи да сте нервни, но ситуацията ще започне да се променя. Ще имате шанс да се справите с някакъв стар проблем. След това ще се почувствате много по-добре.

Близнаци

Ако си дадете ясна сметка, ще видите, че се чувствате уморени от всичко в последно време. Сега си дайте кратък отдих, за да може да се обновите и възвърнете към живота. Придържайте се към спокойната обстановка.

Рак 

Някои ще се чувстват изнервени, притеснени, приемат всичко, което се случва навътре в себе си. Не са изключени разногласия с други хора, включително с най-близките. Вероятността за семейни кавги е висока и за да се възобнови мирът, ще е необходимо да положите усилия.

Лъв 

По-голямата част на деня ще бъде нервна и напрегната. Възможно е да срещнете пречки, затруднения. Някои хора няма да удържат на обещанието си и това ще ви ядоса. По късно през деня обстановката започва да се хармонизира.

Дева 

Може да има двусмислени ситуации, но много от проблемите ще бъдат решени по-късно от само себе си и появилите се проблеми скоро ще загубят значение. Не всичко е толкова сложно и объркващо, колкото изглежда на пръв поглед.

Везни

Днес ще трябва да проявите ловкост, гъвкавост, търсене на компромиси за излизане от трудно положение, както и способност да балансирате на ръба и да можете да се задържите в същото време на повърхността.

Скорпион

Денят съдържа в себе си стресиращи елементи. Проблеми могат да възникнат оттам, откъдето най-малко очаквате. Някои ваши постъпки ще предизвикат объркване у другите. Може да ви критикуват. Не е изключено да имате разногласия с някого.

Стрелец

Днес ще имате шанс да обърнете някаква ситуация в своя полза и изгода. Дори ако обстоятелства не ви благоприятстват и има усложнения, ще имате възможности да насочите нещата в посоката, в която искате.

Козирог 

Днес ще ви се отдаде възможност да се освободите от един голям проблем. Това ще ви даде възможност да възстановите физическите и душевни сили, да се погрижите за здравето си и спокойно да вземете решение как да продължите напред.

Водолей 

Днес нещата може да се наредят добре, ако разчитате предимно на себе си и нямате много очаквания от околните. Дори онези, които неведнъж са ви подкрепяли преди и са ви обещали помощ, сега ще са заети със собствените си дела.

Риби 

Денят няма да е лесен, но е малко вероятно да се стигне до сериозни проблеми. Често интуицията ви подсказва как да действате най-добре. Възможно е да има незначителни разногласия с някой от близките ви.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments