Дневен хороскоп за 4 ноември 2020

Сряда е ден, в който ще трябва да покажете много по-голяма воля и независимост при реализиране на плановете си за деня

Ако започнете твърде много да слушате други хора, объркването ще ви струва хаос и неизпълнение на очакванията ви за днес. Много е важно да не допуснете да сте зависими от други хора, не и днес. Силата ви в сряда ще бъде собствената ви амбиция, а най-големия ви враг ще е мързела или страха. Днес ще очаквате разговор или развитие на събитие свързано с жена родена под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв асцедент. Не разчитайте на обещанието на мъж, тъй като днес е важно да съхраните самостоятелност и независимост в действията си. Битовите ви или семейни проблеми ще имат нужда от нов подход за разрешаване.

Денят носи новини от други градове или държави, които може да са важни за вашия личен живот, но могат да имат и обществено значение. 

Овен

Този ден за Овните е енергийно труден. Още от сутринта ще усетите някакво напрежение, ще имате емоционални преживявания. Благоприятно е за почистване на стари и ненужни неща. Хем по този начин ще се разсеете.

Телец

Препоръчително е да сте в уединение, ако е възможно, по-малко контакти с другите. Съществува голям риск да попаднете под чуждо влияние, да станете жертва на измамници и крадци.

Близнаци

Не давайте обещания днес, не сключвайте сделки. Вашите собствени идеи може да се окажат не толкова добри, затова не бързайте да ги прилагате, отложете решението за по-благоприятно време.

Рак

На този ден изобщо не трябва да започвате нови дела, да давате обещания, да сключвате сделки, дори да ви се струват много изгодни. Бъдете готови за провокации, дори от страна на най-близки хора.

Лъв

Прекарайте денят в изолация, доколкото можете. Направете всичко възможно, за да избегнете общуването с други хора. Не слушайте чуждото мнение. Има вероятност да попаднете под лошото влияние. Това е особено опасно за по-младите хора.

Дева

Енергията на този ден допринася за възникването на конфликти от нищото. Злото се храни с негативни емоции, поглъща онези хора, които не знаят как да се контролират. Опитайте се да победите негативизма.

Везни

Ден с вибрация 4 не толерира излишна суета и разпиляване, така че е по-добре да се въздържате от импулсивни действия и неразумни разходи.  По време на намаляващата луна тялото може лесно да се отърве от всички ненужни неща.

Скорпион

Енергията на деня е свързана с търпение и упорита работа, така че този ден е щедър на изненади. Прекалената активност обаче може да причини умора. Не изкушавайте съдбата, избягвайте клюките и интригите. Сега сте твърде уязвими, за да играете игри под прикритие.

Стрелец

Луната в Близнаци увеличава любопитството и креативността, така че можете да откриете нови аспекти на вашия талант. Умът ви е толкова бърз и изобретателен, че веднага ще намерите изход.

Козирог

Препоръчително е да сте сами, но ако не се получи, то поне ограничете комуникацията с другите. Направете нещо полезно, като например да подредите и почистите дома си. Освободете се от всичко старо, ненужно и излишно.

Водолей

Хороскопът обещава на Водолеите напрегнат ден: непрекъснат цикъл от безкрайни дела. Луната в знак Близнаци провокира хората към необмислени действия, така че внимавайте много и се пазете.

Риби

Днес е доста труден ден за родените под знак Риби. Денят може да премине в колебания между добро и зло и ще бъде много трудно да се тегли черта за разграничение между тях. За да избегнете неприятности, по-добре е да сте сами, да подреждате и да изчистите енергията на дома.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments