Дневен хороскоп за 5 ноември 2020

Днес може да постигнете хармония, ако сте склонни внимателно да изслушвате другите, спокойно да реагирате на техни думи или действия, които не ви харесват, да се приспособявате към новите обстоятелства, които от вчера възникват в живота ви

Днес не е време да вървите „с рогата напред“. Възприемчивостта ви към необичайното, неизвестното, различното, умението ви да зачитате мнението на другите хора ще бъде важно определящо условия за успеха или неуспеха на този ден. В четвъртък внимание ще изискат планове и действия свързани с пътуване. Възможни са както промени, така и възникване на необичайни нови обстоятелства, свързани с важни събития в обществен или политически план.

Възможни са повече катастрофи или инциденти от транспортен характер. Може да се ангажирате със събитие в живота на млада жена, най-вероятно от кръга ви приятели.

Овен

Денят ще мине добре, ако не очаквате твърде много от него. Представителите на знака, които не си правят илюзии и гледат реално на нещата, ще останат доста доволни от начина, по който се развиват събитията.

Телец

Денят като цяло е добър, но не разчитайте на бързо постигане на целите и лесни победи. Трябва да имате търпение, защото много от задачите ще отнемат доста повече време, отколкото сте очаквали.

Близнаци 

Пригответе се за усърдна работа. Постигането на каквито и да било цели сега изисква сериозни усилия от вас. Възникват много въпроси и отговорите, които лежат на повърхността, се оказват неверни.

Рак

Трябва да отделите време за изучаване на ситуацията и фактите. Добре е, ако наблизо има човек, който е готов да сподели опит, да ви даде разумен съвет. Но не бива да забравяте и за разумна почивка.

Лъв

Началото на деня ще бъде трудно за мнозина. Ще има много причини за притеснения и безпокойство, трудно ще се справите с емоциите. Не са изключени кавги с хора, които преди това са ви подкрепяли.

Дева

Денят е подходящ за поемане на инициатива в деловите и личните отношения. Хората около вас няма да разберат и подкрепят веднага всичките ви идеи, но с времето, ще ги оценят. Не бързайте да се отказвате: постоянството носи невероятни резултати.

Везни

Денят е пълен с изкушения, на които е трудно да се устои. Не трябва да бързате с вземането на важни решения. Следобедът ще бъде по-благоприятен. Дава шанс да успеете в много неща, да се справите с решаването на сложни проблеми.

Скорпион

Началото на деня е добро и подходящо за важни начинания. С ентусиазъм приемате трудните предизвикателства. Деловите преговори, на които възлагате големи надежди, срещите с потенциални работодатели ще бъдат успешни.

Стрелец 

Всичко върви добре, няма причина да се нервирате и притеснявате. Не е нужно да се стараете твърде много, за да направите добро впечатление: просто бъдете себе си. Не е изключено началото на романтична история.

Козирог 

Можете да разгледате ситуацията от различна гледна точка и да видите възможностите, които тя разкрива; но не всички представители на знака успяват в това. Възможно е да имате нужда от подкрепа.

Водолей

Разбирате, че трябва да се подходи сериозно към нещата, за да успеете. Но се оказва трудно да се направи това: денят носи твърде много изкушения, лесно се разсейвате. Опитвате се да направите компромис, но това често не е достатъчно: от вас се очакват все повече отстъпки.

Риби

Отпуснете се. Денят е най-подходящ за това. По-добре е да отложите сериозните и важни въпроси за по-късно, ако е възможно. Опитайте се да не рискувате, особено когато става въпрос не само за вашите интереси.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments