Дневен хороскоп за 6 октомври 2020

Старта на седмицата трябва да бъде много ясен и категоричен, да заявите своите цели и приоритети, към чиято реализация ще се стремите през следващите седем дни

Това е време, в което ще трябва да покажете, че сте готови за промяна, за доказване на способности и за съхраняване на доверието към вас. Няма да бъде грешка ако използвате благоприятните тенденции за възстановяване на сложни отношения, преди всичко поради загуба на доверие. Днес ще бъде важно да не допускате намеса на семейните си дела в работата и обратното. През днешния ден внимание ще изиска здравето на тези от вас, които са родени под водни или земни зодиакални знаци. Възможно е да възникне причина за лекарски преглед, терапия, зъболечение или друга медицинска процедура. Има вероятност от възникване на съмнение или подозрение в думи или дела на човек роден под въздушните зодиакални знаци. В зависимост от близостта помежду ви, най-добре ще бъде да проведете откровен разговор. Мъжете над средна възраст ще имат прекрасен ден за реализация на домашните си задачи. Покажете на какво сте способни и зарадвайте близките си хора с каквото можете. 

Овен

Плодотворен и интересен ден. Обстоятелствата се развиват много добре и имате време да направите дори повече от очакваното. Непланирани срещи са възможни, които ще повишат настроението ви.

Телец

Не отхвърляйте идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството с тях ще ви е от полза. Проявявайте повече уважение и внимание към противоположния пол и ще се радвате на успехи.

Близнаци

Не увеличавайте натоварването в работата, дори да ви се струва, че можете да се справите с много неща. Ще има шанс да решите някои въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Денят е подходящ за укрепване на личните отношения.  

Рак

Някои дреболии могат да влошат настроението ви. Трудно ще ви е да се съсредоточите върху делата си и да ги доведете до край. Не винаги знаете как най-добре да решите проблемите, които са се натрупали, но не искате да се вслушвате в съветите на други хора.

Лъв

Не е желателно да обсъждате важни въпроси, особено ако знаете, че сега няма да можете да ги разрешите. Нека събитията да се развиват сами, а по-късно ще се появят нови възможности. Някои от вас имат страхотни планове за вечерта.

Дева

Днес трябва да сте по-внимателни. Не се отпускайте, дори ако смятате, че сте много близо до целта. Трудности не са изключени, препятствията могат да се появят по пътя в най-неочакваните моменти. Когато става дума за работа, необходимо е да се обърне внимание на малките подробности.

Везни

Днес не сте настроени да изразявате силни чувства или да се държите твърде емоционално. Напротив, с вашето спокойствие вие положително влияете на другите, правейки ги по-балансирани като вас.       

Скорпион

Днес бъдете сдържани и не се поддавайте на поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото.

Стрелец

Не започвайте нови действия, ще бъдат обречени на трудности и проблеми. Внимавайте с парите и не вземайте важни решения по отношение на финансите. Възможно е да срещнете хора или да попаднете на обстоятелства, които ще ви отворят нови перспективи. 

Козирог

Днес избягвайте прекалената активност. Бъдете по-умерени в действията си. В този ден е добре да бъдете сами, но не бъркайте уединението с отчуждение. Приветстват се всички занимания, които могат да стимулират въображението ви.

Водолей

Днес може да се наложи да импровизирате на моменти. Старайте се да се държите деликатно, за да не нараните чувствата на някого случайно. Това е правилната стратегия на поведение, която ще ви позволи да постигнете целите си по-лесно и по-бързо, отколкото ако се държите агресивно.     

Риби

Днес като цяло ще бъдете спокойни. Изключение има само в сферата на личните отношения. Тук емоциите могат да надделеят над здравия разум и рискувате да направите нещо, за което по-късно да съжалявате.                  


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments