Дневен хороскоп за 7 април 2020

Във вторник трудно ще избягате от домашните си задължения, а и ще бъде по-добре да изпълните отговорностите си, вместо да се правите на шеф в дома си (независимо от собствения ви пол).

Разбирателството днес с роднини и колеги ще ви помогне да изградите и съхраните важна емоционална и психическа стабилност. Ако нямате желание да свършите някаква работа, по-добре не се захващайте, за да не предизвикате допълнителни проблеми, загуби или хаос. През този ден мнозина ще бъдат изненадани, зарадвани или развълнувани около новина свързана с бебе или с малко момиче. Жените над 35 годишна възраст ще преживеят разочарование поради невъзможност да реализират един от своите планове за този ден. Който и да е той, това е сигнал, че тази ваша идея няма да проработи по този начин, по който вие очаквате. Вторник вещае тревожна новина свързана с момче или с млад мъж от населеното място, където вие живеете.

Вторник ще благоприятства емоционалното ви стабилизиране и разрешаване на неприятности. Всичко това ще зависи от силата на вашия дух, от умението ви да виждате развитието на събитията в перспектива и да не се влияете от различни конспиративни теории и фалшиви новини. 

Овен 

Необмислените действия днес могат да причинят проблеми на работното място или у дома. Ситуацията ще започне да се променя към по-добро, когато успеете да се научите да контролирате емоциите.

Телец

Денят е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. Добре е да избягвате изясняване на отношенията. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Близнаци 

Може да се наложи да мислите нестандартно и да проявите малко хитрост. Понякога е по-добре да се действа по обходни пътища. В личните отношения, постарайте се да не поставяте ултиматуми на партньора си, това може да доведе до кавги.

Рак 

По време на работа трябва да се реши един проблем, който отдавна е „заседнал” и изисква вашата намеса. У дома всичко е стабилно, под вашия пълен контрол. Има риск да се похарчи голяма сума пари за нещо ненужно.

Лъв 

Един стар дебат (спор) може да излезе отново на повърхността, но този път е време да приключите с нещата и недоразуменията. Отпуснете ума си и си позволете да се поглезите. Ако работите, бъдете търпеливи. 

Дева 

Решавайте проблемите постепенно, завършвайте даден проект преди да започнете друг. Може да изпитате стрес, ако предприемете всичко наведнъж. Скоро ще настъпят промени, които ще ви вдъхновят и ще донесат положителни емоции.

Везни

Предстоят ви много дела, но мързелът може да ви попречи да постигнете желания резултат. Опитайте се да намерите подходяща мотивация за себе си. Прекарайте вечерта в медитация – релаксацията ще помогне за възстановяване на енергийния потенциал.

Скорпион 

Поставяте си много високи цели, започнете с малки стъпки, ако искате да постигнете бързи резултати и удовлетворение. Диетата може да причини храносмилателни проблеми, направете промяна. Ако работите, не бъдете твърде критични и взискателни с колегите си.

Стрелец 

Денят ще премине спокойно. Можете да правите каквото искате. Успешно ще се справите с всички въпроси, свързани с работата и дома. По-добре да не се появявате на обществени места – възможни са малки, но неприятни недоразумения.

Козирог 

Някои от вас до толкова са завладени от работата си и кариерата, че нямат време за личен живот. За щастие звездите вече са на ваша страна, слушайте сърцето си и правете това, което ви подсказва.

Водолей 

Ще бъдете настойчиви и със своето остроумие постоянно ще изненадвате тези около вас. Не потъвайте в емоции, бъдете умерени. Време е да започнете да ставате по-спокойни и да гледате на света по различен начин. Имате нужда от почивка, подсигурете си я.

Риби

Денят може да е малко сложен. В делата си ще се ръководите от интуицията, която няма да ви разочарова. Ще можете да забравите за известно време за задълженията и да се отпуснете. Почивката е добра за вашето здраве.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments