Дневен хороскоп за 8 октомври 2020

В четвъртък ще сте склонни да не търпите много хора около себе си. Ежедневните ви задачи няма да ви позволят усамотение, но определено ще се стремите към по-малко контакти, разговори или срещи (доколкото това е възможно). Някои от вас ще се чувстват уморени и отегчени от рутината в живота си, но точно сега не е време за оплаквания, а и промените трябва да бъдат много внимателно планирани, подсигурени от различни изненади или загуби.

През този ден мнозина ще имат разговори или работа от финансов характер с хора, които са представители на земните знаци. Мъжете над 35 годишна възраст трябва внимателно да подходят към разрешаването на битови и имотни проблеми или дела, за да не допуснете грешка, заблуда или друг вид някакво усложнение. Неприятностите днес ще възникнат там, където няма сдържаност в емоциите, където преобладава егоизма или стремежа да се осигури единствено личен комфорт.

Младите мъже могат да започнат проучвания или подготовка за реализация на бъдещи планове, но те по-скоро ще бъдат за времето след този месец или за следващата година.

Овен

Днес посветете деня на движението. От какъв вид ще бъде то зависи само от вас. Важното е да не оставате на едно място.

Телец

Днес може да се наложи да обясните на някой, който ви е скъп, че дълбоко се е объркал в нещо. Опитайте се да запазите спокойствие – това е неприятно, но не и фатално.

Близнаци

С лавината от събития днес да се справите ще ви помогне волското търпение. Престорете се, че не чувате и ще видите колко добре ще ви бъде.

Рак

Днес трябва да обърнете допълнително внимание на външния си вид. Необходимо е да направите добро впечатление на важна среща.

Лъв

Много хубаво, си е много хубаво. Не бъдете фаталисти и се наслаждавайте на даровете на съдбата, които ще ви поднесе.

Дева

Днес е много важно да не изпуснете питомното в гонитбата за… и на вас не ви е много ясно какво. Бъдете реалисти.

Везни

Това е ден, в който да действате с размах. Бъдете уверени в себе си и не позволявайте на никой и на нищо да спира устрема ви.

Скорпион

През този ден постиженията ви ще станат известни на по-голям кръг от хора. Приемете повишения интерес към вас мъдро и без излишна суета.

Стрелец

Краят на деня ще е много по-различен от началото му, така че не бързайте да се отчайвате рано-рано. Поемете дълбоко въздух и „влезте“ в деня.

Козирог

През този ден не си и помисляйте, че ще можете да се справите с всичко сами. Бъдете кооперативни и просто признайте, че имате нужда от помощ.

Водолей

Днес може да предизвикате, напълно оправдано недоволство с упоритото ви нежелание да следвате правилата. Понякога просто се налага, иначе – търпим последиците.

Риби

През последните дни сте положили много усилия и първите резултати вече се виждат. Заслужавате да се възнаградите за постигнатото!


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments