Дневен хороскоп за 9 декември 2020

Днес се опитайте да видите красотата на деня и на личния си живот по един нов начин. Какви добрини сте направили, които ви правят горди със себе си? Какви добрини сте получили от други хора или от Съдбата, които са ви направили признателни към тях? Какво може да направите за да бъде света по-добър около вас? Теми за размисъл ще имате много, но и ежедневните ви задачи не бива да изостават на заден план.

Младите жени да бъдат предпазливи с личните си финансови ресурси, да избягват излишни разходи и рискови действия. Любовните и семейни срещи и събирания (независимо от техния повод), ще имат благоприятно, позитивно развитие.

Разговор или идея, която ще получите от приятел ще ви накара да размислите върху евентуалните ползи или шансове за вас.

Овен

Тази сряда не си играйте с късмета си. Ще го имате в изобилие, но без ваше участие резултатът от постиженията ви няма да е дълготраен.

Телец

Очаква ви щастлив ден. Всичко, което правите днес го преведете с въображение. Така ще получите дълготрайни положителни последици от работата си.

Близнаци

Денят ще успешен, само ако действате последователно и много активно. Сега не е време да летите в облаците. Избягвайте алкохола.

Рак

Това е ден, в който да разчитате на разума си. Не влизайте в спорове, а заложете на търпението и умерените емоции.

Лъв

Тази сряда рискувате да попаднете в плен на илюзиите си. Изпълнете деня с работа по конкретни задачи и повишена физическа активност.

Дева

Днес ще може да се радвате на сериозно постижение в личен план. Очаква ви взимането на важен изпит. Не прекалявайте с мечтите.

Везни

Денят ще е активен и натоварен, но и много плодотворен. Ще ви осенят блестящи хрумвания – не пропускайте да ги запишете.

Скорпион

Днес ще се радвате на сериозно внимание от страна на представител на противоположния пол. Ако се възползвате от ситуацията може да спечелите много лични изгоди.

Стрелец

През този ден избягвайте активната работа. Сега силата ще ви е в отношенията – най-вече любовните от тях.

Козирог

Днес се опитайте да се настроите на романтична вълна. Само така ще може да получите желаното разбиране. Това не е ден за сериозни дейности.

Водолей

Денят ще ви предостави пълна свобода за действие. Отсъствието на сериозни предизвикателства ще ви шанса да повишите доходите си.

Риби

Денят ще е успешен за вас, ако не поставяте на първо място личните си амбиции. Това е ден, в който да проявите добрина и грижа за другите


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments