Дневен хороскоп за 9 ноември 2019

Събота ще бъде благоприятен ден за умствена и интелектуална работа.

Това е ден, в който на успех ще могат да разчитат добре подготвените или добре образованите хора. Работа или бизнес с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще се развива положително за вас. Добро развитие ще имат и домашните ви дела, особено ако имате конкретен ангажимент свързан с жилището, което вие или членове на вашето семейство притежавате. Днес може да ви изненада събитие в работата на ваш роднина. Предложение или информация, която ще получите от жена може да ви донесе неочакван късмет или полза.

Внимание ще изискат действия свързани с договор или с финансов документ, като това особено важи за представителите на зодиакалните знаци Близнаци, Везни или Водолей. 

Овен

Тази събота за вас ще бъде най-добре да изразите мислите и чувствата си гласно. Дори да има риск за отношенията ви – не ги таете мислите си. Със сигурност ще ви олекне. 

Телец

Тази събота ще бъдете в печеливша позиция в личен план. Дайте всичко от себе си, за да развиете ситуацията в своя полза, тъй като тя ще създаде оснвата на близкото ви бъдеще.

Близнаци

Тази събота нещата няма да се развиват така, както сте ги планирали, но това не трябва да ви разстройва. Приемете промените като приятна изненада. 

Рак

Тази събота може да чуете много неща за себе си. Не се ядосвайте, но и не отговаряйте на слуховете. Загадъчната ви усмивка ще влуди завистниците. 

Лъв

Тази събота бъдете прекалено любопитни. Опитайте се да се обуздаете в разумни граници и не предприемайте рискове. 

Дева

Тази събота не забравяйте хората, които не са ви безразлични, дори  ако те са забравили за вас. Не помнете обидата и бъдете благосклонни. 

Везни

Тази събота може да ви се стори ужасяващо скучен. Истината е, че съдбата ви спестява някои неудобства. Не бъдете неблагодарни.

Скорпион 

Тази събота ще ви се наложи да контактувате с човек, който ви е неприятен. Колкото и да ви е трудно за вас ще е по-добре да скриете отрицателните чувства. Не давайте поводи да бъдете атакувани.

Стрелец 

Тази събота ще ви се наложи да поработите извънредно. Все пак, ако сте в домашна обстановка няма да ви е толкова тежко. Създайте творческа атмосфера. 

Козирог 

Тази събота не избягвайте хората. Сътрудничеството и благосклонността ще ви дадат много, дори да ви се струва висока първоначалната цена.

Водолей 

Тази събота бъдете особено внимателни. Небрежността ще ви струва скъпо. Отваряйте си очите на четири, а устата най-добре дръжте затворена.

Риби

Тази събота ще имате шанса да превърнете вчерашните си недостатъци в предимства. Ще ви е нужна повече дисциплина, но ще си заслужава. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments