Добър човек ли е Киану Рийвс?

Този човек на снимката,  четящ вестник в метрото е Киану Рийвс.

Той е от проблемно семейство. Баща му е бил арестуван, когато бил на 12 години за търговия с наркотици, а майка му е била стриптизьорка. Семейството му се премества в Канада и там той има няколко втори бащи.

Той гледа приятелката си как умира. Предстои им да се оженят, а тя загива в автомобилна катастрофа. Преди това, загубват бебето си. От тогава Киану избягва сериозни връзки и да има деца.

Един от малкото холивудски звезди без „Имение“. Киану казва: „Аз живея в апартамент, имам всичко, което ми трябва по всяко време, защо да избера празна къща?“

Един от най-добрите му приятели Ривър Фоеникс (брат Хоакин Фоеникс), умира от свръхдоза. Почти в същата година бащата на Киану е арестуван отново.

Малката му сестра е болна от левкемия. Днес тя вече е излекувана, а той дари 70% от хонорара си от филма „Матрицата“ на болници, които лекуват левкемия.

На един от рождените си дни, отива в малка сладкарница и си поръчва торта. Разговаря с отбиващите се при него фенове и им предлага по парче от тортата.

Той не разполага с бодигардове, не носи модни дрехи.

Когато го питат за „Тъжния Киану“ (нашумял псевдоним, по повод папарашки снимки, уловили го да се храни, седящ сам и тъжен на една градска пейка), той отговоря:“Вие се нуждаете да сте щастливи, за да живеете, аз – не .“

А дали е добър или не – вие преценете.

Вижте още: ВСИЧКО ТЕЧЕ, ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ

Powered by Facebook Comments