Домашен лек за кашлица, отминава за една нощ

Домашен лек за кашлица с кока-кола

Здравейте, искам да споделя с вас невероятен метод за лечение на кашлица. Поне за мен беше невероятен, докато не го опитах.

А именно рецептата е много проста, бюджетна и буквално действа за една нощ. Как точно действа не знам, но наистина е ефективна.

Съпругът ми настина преди време и оттогава не спря да кашля. Какво ли не опитахме – от сиропи до чайове, но нищо не помогна.

Кашлицата продължаваше да мъчи съпруга ми. Заради нея той не можеше и да спи.

Лекарят също не знаеше какво да прави, каза че не чува нищо обезпокоително на слушалките. Имаше нощи, в които съпругът ми буквално не спираше да кашля.

Една стара приятелка, лекарка, още в началото ми даде рецепта за лек, за който ще ви споделя, но за да бъда честна, ми се стори толкова безсмислено, че дори се зачудих как толкова интелигентна жена ми предлага такова глупаво решение.

Но бях толкова отчаяна, защото кашлицата се беше проточила твърде дълго. И тогава си казах защо да не опитам, в крайна сметка нищо не губя.

И както се казва, този домашен лек за кашлица не струва и пет пари.

Сложете чаша кока-кола на котлона. След като заври, изключете котлона, оставете още минута-две и след това отстранете съда.

Пие се, докато е топло. При съпруга ми подейства незабавно и като чудо кашлицата му изчезна за една нощ. На другия ден той спря да кашля.

Приятелката ми ми каза, че може да пие до 4 чаши на ден, ако е необходимо, но да не прекалява, защото съдържа захар и кофеин. За щастие, нямаше нужда да пие повече, една чаша му беше достатъчна.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments