Домашни бонбони Рафаело

Рецепта за домашни бонбони Рафаело. Вижте как да ги приготвите

Домашни бонбони Рафаело

Продукти:

  • 200 гр. краве масло
  • 300 мл. кондензирано мляко
  • 1 ч.л есенция от ванилия
  • 150 гр. сух кокос
  • суров бадем – за всеки бонбон по 1 бр.

Начин на приготвяне:

  1. Маслото се намачква с вилица, за да стане на крем.
  2. Добавят се кондензираното мляко и ванилията.
  3. Бърка се докато стане еднородна смес с маслото и след това се добавя кокоса.
  4. Разбърква се сместа и се оставя за 24 ч. в хладилника, за да стегне.
  5. На следващият ден се оформят бонбонките и се слагат бадемчетата в средата.
  6. Накрая се овалват отново в кокос и са готови


Източник: http://www.rozali.com

Powered by Facebook Comments