Домашно средство срещу киселини: само 3 глътки преди хранене

Домашно средство срещу киселини от 3 съставки

Когато бях дете консумирах мазна и пържена храна. Всичко, от което тялото ми нямаше нужда. Не мина много време, стомахът започна да реагира на почти всяка храна. След хранене усещах тежест в стомаха и киселина в гърлото. Лекарствата от аптеката не помогнаха.

Една съседка ме посъветва да пия чай от лайка преди хранене, за да „убия киселините“, след което започнах да се интересувам от народни средства и така измислих този лек, който помага да контролирам киселините в стомаха.

Приготвям това домашно лекарство против киселини, като добавям чаена лъжичка сушена лайка, половин чаена лъжичка сушен невен и една трета чаена лъжичка ленено семе в 250 мл чаша вряла вода. Оставям в термоса да престои една нощ. На следващия ден го прецеждам и пия 4 до 5 глътки около 15 минути преди хранене. Препоръчвам да пиете това в продължение на две седмици – не повече от това и преди да пиете този чай, не забравяйте да се консултирате с лекар, особено ако имате алергия към някоя от съставките.

Гарантирам ви, че тази смес премахва проблемите със стомаха, възпалението на хранопровода и нормализира киселинността на стомаха.

Изпробвайте това домашно средство срещу киселини, ще останете доволни!


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments