Душата на вашето дете е избрала точно вас за родители още преди раждането

Душата на вашето дете е избрала точно вас за родители още преди раждането

Според древната теория на индуиската енергия кундалини, изложена от йогата Бхаджан, децата избират родителите си преди раждането.  

Когато душата реши да се преъплъти, първо тя избира за себе си живота, който иска да живее, изхождайки от уроците, които иска да усвои. Това решение зависи от кармичното предназначение на душата.

Например, ако две души са били заедно в миналия живот — да речем, майка и дъщеря — то в новата инкарнация на душата може да искат да си сменят ролите.

Душите често предпочитат да останат в своето семействво, за да разрешат кармичните въпроси на близките си. 

Веднага щом душата избере родителите, възниква връзка с майчината енергия и душата очаква раждането.

Често тази връзка възниква още преди родителите дда се оженят; правейки своя избор, душата търпеливо чака превъплъщението.

Майката също влияе на това каква душа ще се появи в нейното семейство. Нейните ежедневни мисли, медитации, желания и цели като магнит привличат душите, реагиращи на нейната лична енергия.

Душата навлиза в тялото на 120-ия ден от бременността, затова в тези дни майката е важно да останете в медитативно състояние, за да привлече възвишената душа и да да се свърже с нея.

По време на бременността душата също влияе върху формирането на тялото, в което ще живее през целия живот и което ще му помогне да изпълни своето предназначение.

Когато душата навлезе в тялото, тя се вплита с нея в едно цяло – една душа, едно ДНК с уникален потенциал.

Това е просто една теория, но стотици майки и бащи усещат кармична връзка с децата си. Това чувство, че двамата са били заедно и са се учили взаимно много отдавна – в отминали животи.

Ние не само наставляваме децата – но и те стават наши учители в този живот. 

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments