Ето защо жените Лъв са най-великолепната зодия!

Ето-защо-жените-Лъв-са-най-великолепната-зодия!

В отношенията те са любящи и пълни с воля, когато трябва да изразят своите чувства и страст. В работата са подредени и са лидери, защото ще се хвърлят във всяка задача със зъби и нокти, докато не я завършат. 

Лъвицата е кралски звяр и е великолепна във всяко отношение. От нейното възвишено отношение, та чак до стила (дързък и смел), тя е силна личност и се справя добре с отговорностите си, точно като нейния планетарен владетел – Слънцето.

Ако някой се опита да попречи на начина им на живот и на това, което им е най-важно (особено семейството, дома, работата), ще си има големи проблеми.

Жените от зодия Лъв са пълни с живот, а техният ентусиазъм и игривост са заразителни. Те винаги са готови за забавление, така че инертните и скучни хора не са съвместими с този знак. Лъвиците винаги имат контрол над живота си и не обичат някой да им казва какво да правят.

Основното им мото е „Роден съм свободна!“ и го приемат много сериозно. Рядко им пука за това, което другите мислят за тях. Те са бунтовни и често нарушават правилата. Мечтаят за големи неща и се стараят да изпълнят мечтите си, като вдъхновяват и другите около тях.

Жените-Лъв са много сексуални и тяхната сексуалност се изразява с голяма самоувереност, свързана с вътрешна сила. Когато става дума за любовни отношения, Лъвиците, щом хвърлят око на някого, стават твърдо решени да получат това, което искат.

Те могат да се чувстват като у дома си само на място, което могат да управляват и да държат под контрол, дори да са там за кратко време. дори без много пари, те умеят да превръщат дома си в място, в което всеки, който влезе, ще бъде впечатлен от нестандартния и отличен вкус.

В допълнение към техните доминиращи характеристики, майките от зодия Лъв често са неегостични и много привързани към децата си.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments