Ето Какво Да Направиш, Когато Той Ти Каже, Че Вече Не Те Обича

Когато ти каже,че не те обича, отдръпни се за момент и остави думите да проникнат в съзнанието ти.

Колкото сюреалистични и ужасяващи да са, остави ги да те залеят. Остави ги да те завладеят и бавно да осъзнаеш какво означават. Остави значението им да мине през ума ти.

Защото независимо колко подготвена си мислиш, че си или си си представяла най-лошия ти кошмар, все пак ще бъдеш в шок. Независимо колко си силна, ще се разпаднеш пред непростимите му думи.

Не можеш да повярваш, че връзката, която мислеше за перфектна е била лъжа. Не можеш да повярваш,че не си имунизирана срещу сбогувания. Не можеш да повярваш,че това се случва.

Най-важното, не можеш да повярваш,че любовта му е изчезнала напълно. Единствения човек, на който винаги си можела да разчиташ. Несравнимите радост и щастие, които ти даде през този период. И не можеш просто така, да повярваш, че всико е изчезнало.

Когато ти казва,че така е по-добре, повярвай му. Може да няма кураж да ти каже истината. Че докато двамата сте имали незабравимо минало, ти нямаш масто в бъдещето му.

Че колкото и да го е грижа за теб, това не променя факта,че не иска да е с теб.

Когато каже,че иска да приключи с теб, повярвай му.

Отдели си цялото време, което можеш, за да скърбиш и го пусни. Повярвай,че колкото и да не искаш, това е най-добрата ти опция. Че заслужаваш нещо повече от някой, който те обича. Че когато един човек не иска да бъде с теб, няма какво друго да направиш и честно, дори не трябва да се опитваш. Това не е твоя вина или нечия вина, живота се случва, поради незнайни за нас причини. И бавно, но сигурно болката ще отмине и ще стане по-добре.

Когато ти е най-тежкото, помни, че често най-красивите неща, идват след края на ноща и пътят ти става светъл и красив. Скоро живитът ти ще започне да има смисъл и ще се изпълни с прекрасни моменти. Тази загуба може да е новото начало, от което имаш нужда. Вземи сила от миналите си преживявания, затова как си се справяла след трудни периоди и си оцеляла. Имай вяра, че идват по-добри дни. Хубавото тепърва предстои…

Когато те остави, не го приемай за неутешима загуба. Приеми го,че това е най-доброто, което е трябвало да се случи. Бъдещето ще ти предостави прекрасна възможност да видиш, че това е така. Тогава ще погледнеш с благодарност за прекрасния опит, който си получила. Приеми го като благословия. Приеми го като ценен урок. Защото живота ти не е свършил в деня, в който той е спрял да те обича. Щастието е на няколко крачки пред теб, извърви ги.

Това е началото на следващата част от живота ти и той няма да бъде нищо по-малко от невероятен.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments