Ето как се прави сглобяема мобилна къща от дърво в България, която е доста евтина (ВИДЕО)

Днес ще ви представя едно видео, създадено от българско семейство, което не е много дълго, но предоставя огромна стойност.

В него ще разгледаме как в България човек може да си построи дървена мобилна къща, която е сглобяема. За да си построите такава къща имате нужда от метална платформа. Размерите на къщата са 4 метра на 8 метра. Разпределението на къщата – 3 спални, хол с кухня, баня с тоалетна. Има и веранда за отмора.

Въпросната къща е оборудвана със система за правене на електричество чрез слънчевата енергия – за захранване на електрическите уреди и затопляне на вода.

Прави се от дървена рамка, в която се вкарва вата. Прави се външна изолация и замазка. С една хубава покривна изолация, къщата ви ще е много енергийно ефективна – както за охлаждане, така и за затопляне. Конструкцията е много здрава, сами ще видите че вътре има всички мебели. Има врати, има прозорци. Не мисля, че нещо ѝ липсва.

За всички е ясно, че много българи искат да имат собствен дом, но нямат възможност да си го закупят. Това е една много добра алтернатива, която е по-евтина, прави се по-лесно и всъщност предлага уют, на който нищо не му липсва.

Нека преминем към видеото

Харесва ли ви? Бихте ли живели в такава къща?


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments