Ето кои са най-силните жени в зодиака

Всеки притежава различен характер – качества и недостатъци, които изграждат личността му. Някои са по-спокойни натури, мили и наивни, други са борбени, трети смели, избухливи, упорити.

Според този букет от характерни черти, хората се избират един друг и в частност в следващите редове ще стане дума за дамите.
По-слаб или по-силен пол са те или поне някои от тях? Дали мъжете бягат или харесват жени, които смело заявяват и защитават позицията си?

Ето кои са най-властните и силни жени в зодиака, онези, които са здраво стъпили на земята и които имат нужда от такъв мъж до себе си.

Скорпион – страшно ревниви, отмъстителни и злопаметни. Тази жена може да бъде най-хубавото нещо в живота ви, но и най-страшният ви кошмар. Винаги е готова да спори докрай, когато е права (а това е всеки път). Импулсивна, първична, избухлива и раздразнителна. Тя може да бъде с мъж, който знае как да я опитоми, а това никак не е лесна задача.

Овен – емоционалността им се проявява по прекрасен начин, когато ги ядосате и тогава – по-добре да не сте им пред очите. Ще ви сринат със земята. Дамите от тази зодия обичат да държат контрола в свои ръце, рядко позволяват на мъж да ги управлява, освен ако не са наистина влюбени. Щом решат, че искат нещо, не се спират преди да го получат. Не изпускат половинката си от поглед и не търпят лъжи и манипулации. Ще усетят веднага, ако опитате да скриете нещо от тях и това ще бъде краят.

Козирог – при тях всичко се случва по план. Обичат да държат юздите в свои ръце и когато нещо обърка реда, който са установили, наистина се побъркват. Важно е да бъдат най-важното нещо в живота на партньора – да го знаят и да го чувстват. Упорити са, постигат целите си винаги и търсят сериозна връзка. Моногамни са и щом намерят правилния човек, могат да бъдат с него цял живот. За тях е важно да изградят стабилно семейство.

Дева – наумят ли си нещо, постигат го какво и да им струва това. Разбивачки на сърца, тези жени са изискващи и критични както към себе си, така и към околните. До тях не може да застане какъвто и да е мъж. Нуждаят се от сила и подкрепа, не от слабост. Не обичат да бъдат командвани, но се наслаждават, когато те самите командват. Често използват женски оръжия, за да получат онова, което искат и им се получава.

Powered by Facebook Comments