Жената е отражение на мъжа и ако я обичаш до безумие, тя ще ти отвърне със същото

Жената е отражение на своя мъж!

Това може и да ви звучи банално, но е самата истина. По начина, по който изглежда една жена, може да разберете как нейният мъж се отнася с нея.
Може би това е така, защото една жена, като в огледало, отразява всичките си връзки с мъжа.

Спомням си случая на възрастна двойка, която дълго време живееше в квартала ми. Съпругът беше много красив, уважаван мъж, винаги облечен добре, гладко обръснат, миришещ на скъп парфюм, неизменно се радваше на успех сред жените.

Съпругата му, напротив, изглеждаше като тиха, тъжна, облечена небрежно, непрекъснато чистеше и пазареше…. Ако в младостта си тя е изглеждала привлекателна, тогава с времето красотата й бързо е избледнява, косата й посивяла… Дали тази жена е била истинска обичана от своя мъж, как мислите? Разбира се, че не!

Ако беше обичана и уважавана от партньора си, тя щеше да бъде щастлива, красива, да сияе, да изглежда добре! Тя щеше да отразява всички прекрасни чувства на мъжа си, щеше да дарява целия свят с любовта си, защото щеше да получава много любов!

Както казва един мъдър мъж, жената е кладенец, от който партньорът й черпи силата си. Но кладенецът изисква грижи: ако не се грижат добре за него, той ще изсъхне.


Умният мъж на първо място ще се погрижи за жена си, тъй като тя е източникът на неговата жизнена енергия, вдъхновение и талант.

От грижите и вниманието му жената ще цъфти, ще става още по-красива и ще дава на мъжа толкова любов и нежност, че крилата му непрестанно ще растат. Както Брад Пит веднъж каза за жена си: „Ако я обичаш до лудост, тя ще стане твоята лудост.“

Да, жената е отражение на един мъж! Затова трябва да я обичаш до безумие и тя ще ти отвърне със същото!

Една жена, бидейки огледало, отразява само това, което получава от мъжа си, но в десетократен размер. Тя напълно разбра правилото, според което даването е много по-приятно от получаването.

Ето защо, ако искате жена да ви обича, обичайте я така, че никога да не й минава мисълта, че някой друг може да я обича повече.

„Истинските мъже имат щастливи жени, всички останали имат силни!“

Източник: lifetime.bg

Снимка: интернет

Powered by Facebook Comments