Заслужаваш някой, който ще те обича истински и ще ти го доказва всеки ден

„Ние приемаме точно любовта, която смятаме, че заслужаваме“,  Стивън Чбоски.
За съжаление, това се случва непрекъснато. Ние се втурваме с глава в океана на любовта, забравяйки за всичко на света. И тогава дори забравяме за себе си. Другият човек е най-важен. В крайна сметка той е най-добрият, най-великолепният, всичко най … А ние? Къде сме ние в цялата тази ситуация?!

Така се оказва, че тухла по тухла изграждаме връзки, които са напълно ненужни за нас. Вместо да спрете за момент и да си помислите: „Ами ако това не е истинска любов? А аз просто губя скъпоценното време от живота си, което мога да прекарам с някой, който наистина ще ме обича? Не по навик, а истински? .. “

Ето защо е толкова важно първо да опознаете себе си. Само тогава ще се научите да се наслаждавате на живота и ще бъдете готови за едно от най-прекрасните му приключения – здрави отношения.

Само познавайки себе си, вие ще знаете със сигурност, че носите радост, щастие, удовлетворение. В същото време – ще решите какви действия и думи смятате за неприемливи. Това означава, че ще избегнете хора, които могат да ви наранят.

Искате ли да бъдете щастливи? Първо трябва да се научите да бъдете щастливи сами, без помощта на други хора.

И само когато обичате себе си, осъзнавате, че заслужавате да бъдете с човек, който ще се отнася с вас по същия начин.

И така, вие сте готови да се впуснете в това великолепно приключение, наречено Любов. И вие искате да го споделите с някой, който ще бъде наистина скъп и близък човек. Страхотно решение! Но не бързайте да плавате!

И не забравяйте за нещо много важно: трябва да се научите да давате толкова, колкото очаквате да получите в замяна. Искате да бъдете обичани много, много?

Пригответе се да се свържете с любимия човек по същия начин! Очаквате уважение и грижа? Отговорът е очевиден – научете се да ги давате на друг.

Този, който истински обича, винаги ще се отнася към вас с нежност и обич.
И вие го заслужавате. Заслужавате човек, който ще ви обича по този начин – истински. И ще ви го доказва всеки ден!

Заслужавате някой, който ще ви гледа в очите и ще слуша всяка ваша дума.
Заслужавате някой, който ще ви прегръща, когато сте тъжни.
Заслужавате някой, който ще ви прави истински щастливи.
Заслужавате тази обич, тези погледи, тези усмивки и прегръдки.
Заслужавате любовта, която сте готови да дадете!


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments