Защо Бог не отговаря на нашите молитви

Когато получим това, което искаме в отговор на молитва, се радваме и считаме това за съвпадение. Замисляли ли сте се обаче, защо вашето желание все още не е изпълнено? Грешите, като смятате, че Вселената не отговори на вашите молитви …Безполезно е да отричаме очевидното: вашите желания, мечти и стремежи не остават незабелязани или неразбрани. Въпреки че, може би, това ни се струва точно така. Всъщност почти цяла „фабрика“ за изпълнение на желанията „работи“ наоколо. Тя е навсякъде около нас, над нас. Не ни е дадено да разберем това поради непробуденото ни съзнание, но някой отгоре ни помага в ежедневната ни борба за живот и винаги отговаря на нашите молитви. Хората наричат ​​тази сила по различен начин. Но във всички случаи целта е една и съща – да осъзнаем подкрепа на Творението.

Въпреки факта, че съвременният свят превърна много от нас в откровени скептици и дори атеисти, от време на време все пак вдигаме очи към небето и се молим. Молим Висшите сили за защита, покровителство, молим за щастието и здравето на нашите деца и роднини … Разбира се, не всички молби са изпълнени, но това не променя нищо. Ние все пак се надяваме, вярваме и се молим.

Замисляли ли сте се поне за секунда, защо вашето желание не е изпълнено, защо не сте били чути ?

Предполагам, че не. И има две причини за това:

Първо, защото нашите намерения и стремежи не са толкова силни. Нека си признаем, това често се случва. Просто искаме нещо, но не даваме нищо от себе си. 

Втората причина е, че апелът ни към силите отгоре е лишен от сила и енергия. Това се случва много често, защото ние не сме настроени на „духовни честоти“. Нашите вибрации са хаотични. Съответно те изчезват в пространството, без да са достигнали онези сили, към които се обръщаме.

Първото нещо, което е необходимо да направите е да имате силни намерения и вяра. Когато много силно вярвате в нещо, буквално от цялото си сърце и наистина, наистина го искате, в крайна сметка ще постигнете целта си. Ще бъдете чути.

Второ, трябва да действате в резонанс с Вселената. Резонансът е явление, което се случва, когато два обекта вибрират с една и съща честота. Това създава специална и положителна атмосфера около тях и ви настройва към честотите на Вселената.

Методът е следният:

Първо трябва да се концентрирате и да формулирате ясно за себе си какво наистина искате. Трябва да е много просто нещо, но много дълбоко. И най- вече да е добро. Сега запишете на хартия какво искате. Например следното: „Наистина искам това. Моля … “ В никакъв случай не пишете със заповеден тон:“ Искам това и нека се изпълни. Е, моля те … „. Това е фундаменталната разлика между просто желание и много силно желание. Сега на гърба на хартията напишете списък с неща, които можете да направите точно сега, така че вашите очаквания да бъдат изпълнени. Не мислете, че така или иначе нищо няма да се получи. Не се колебайте и не тъгувайте, когато пишете. Вашето положително отношение трябва да помогне! Винаги има нещо, което да ви помогне. Винаги. Запомнете това и продължете напред. Отхвърлете самосъжалението, не си изграждайте илюзии, а просто не се отказвайте. Ако човек наистина иска да постигне целта си, той се опитва и работи, прави опит след опит – Вселената ще направи всичко, за да му помогне. Правете нещо всеки ден, за да се доближите до целта си. Упорито следвайте мечтата си и не отстъпвайте. И не на последно място, намерете време, за да се молите всеки ден. 

Определено ще бъдете чути.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments