Защо по-голямата сестра играе най-важната роля в живота ви?

Защо по-голямата сестра играе най-важната роля в живота ви?

Сестрите имат наистина специални отношения, които не се обясняват лесно. Просто трябва да имате сестра, за да разберете колко е важна тази личност. Но от време на време забравяме това.

Когато сте били малки, може би сте спорили за дистанционното управление или за новия сладък пуловер, но вероятно си спомняте моментите, когато сестра ви е била човекът, който е подобрил настроението ви. По-голямата ви сестра е направила много за вас и тя все още го прави, така че ето защо тя е най-важният човек в живота ви.

1. Тя е мъдрецът с най-добрите съвети

Докато сте растели, може би сте търсили съвети от по-голямата си сестра. Тя ви е помогнала, когато не сте били сигурни как да се справите с проблемите с приятели или училище и ви е водила през всичките ви влюбвания. И до днес слушате нейните съвети и сте благодарни, че тя иска да ги сподели с вас.

2. Учи ви на важните уроци

Когато имате някой с повече опит от вас, можете да научите много от него. От сестра си сте научили какво да правите и какво да не правите. Разбира се, от време на време се е появявало неочаквано предизвикателство, но това е в реда на нещата. Сестра ви винаги е била до вас и ви е помогнала да се върнете на верния път.

3. Тя има най-добрите дрехи, които можете да заемете

Помислете колко пъти сте „откраднали“ дрехи от гардероба на сестра си. Вероятно дори ако сте ходили да пазарувате заедно, тя винаги е избирала по-красивите рокли. За щастие, сестрите обичат да споделят, така че можете да й вземате назаем нещо от време на време.

4. Дели ви само едно обаждане

Когато сте били малки, сестра ви е била или във вашата стаята, или в съседната врата. Може да има хиляди километри между вас днес, но чувствата са същите. Винаги можете да й се обадите и тя няма да ви остави сами.

5. Кара ви да се чувствате носталгично

Ако току-що сте влезли в света на възрастните, носталгията може да се появява често. За щастие имате сестра си и с нея можете да си припомните и да помечтаете за красивите дни от детството си.

6. Завинаги имате най-добра приятелка

По-голямата ви сестра е в живота ви от деня, в който сте се родили и винаги е била и винаги ще бъде най-добрият ви приятел.

7. Можете да й разкриете най-съкровената си тайна

Понякога дори не е нужно да казвате на сестра си какво се е случило, защото вероятно и на нея й се е случвало същото. До нея се чувствате наистина в безопасност и се чувствате свободни да споделяте каквото и да било. Тя ще ви позволи да й разкажете всяка тайна и никога няма да ви предаде.

8. Тя ви е направила по-добър приятел

Тъй като имате по-голяма сестра, която ви е показала истинското значение на грижите и споделянето, сте станали по-добър приятел за другите си приятели. Вероятно сте и добър слушател, защото сестра ви винаги е била до вас, когато сте имали нужда от нея.

9. Пред нея можете да бъдете себе си

Между вас и по-голямата ви сестра няма филтър. Връзката вероятно е започнала в дните, когато сте се събуждали с разчорлени прически и смешни пижами и сте гледали заедно сутрешните детски, смеели сте се и сте си разказвали глупави шеги.  В нейната компания се чувствате наистина комфортно и можете да покажете истинското си лице. Тя никога няма да ви съди.

10. Тя ви обича независимо от всичко

Най-хубавото на по-голямата ви сестра е, че тя ще ви обича завинаги. Дори когато има проблем, винаги намирате общо решение. По-голямата сестра е най-големият ви почитател и ви дарява най-красивите прегръдки. Някои приятели идват и си отиват, но сестрите остават завинаги.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments