За какво харчи парите си Том Ханкс?

Том Ханкс, според хората, които са близо до него, е обикновен човек в ежедневието и в общуването си с другите. Разбира се, както подобава на звезда от неговия ранк, той също има собствени малки хобита – както и възможността да не пести пари за тях. Неговото състояние е оценено на 400 милиона долара. За какво Том никога не пести пари?


Ханкс притежава къща в Малибу. Имотът е закупен през 2016 година за впечатляващите 26 милиона долара. Къщата се намира на върха на хълм и е безопасно защитена от нежелано внимание и присъствие. Самата площ на имота е около 1400 квадратни метра.

Ханкс колекционира часовници дълго време. Предпочита класически марки като Ролекс. Сред притежаваните от него часовници, са два ролекса, сред които единият на стойност 6 390 долара, а другият приблизително 12 000 долара.


Фенове – Ханкс се обикновен човек, който често може да бъде забелязан в заведения за бързо хранене и да общува със своите почитатели. Например през 2018 година той плаща вечерята на цялата група от феновете си в заведение, дори с удоволствие си прави снимки с тях.

Освен часовници, Ханкс колекционира пишещи машини. Започва да събира необичайната си колекция още на 19 годишна възрласт и постепенно натрупва няколкостотин устройства.


Наема частни самолети – дори да обича да общува с феновете си, във въздуха предпочита да е сам. Затова на борда на редовен полет, било то и в първа класа, никога няма да го срещнете. За своите пътувания – бизнес, удоволствие, той винаги наема частни самолети – лети сам, с приятели, семейство, но никога с непознати.

Том Ханкс обича луксозните почивки. През 2017 година Том и съпругата му почиваха на островите на Френска Полинезия в компанията на Опра Уинфри, Мишел и Барак Обама. Освен това има страст и към яхти.

За какво още не пести пари? За благотворителност. През годините активно дарява пари, подпомогнал е над 30 благотворителни организации. Още обича да посещава известни и скъпи ресторанти, а също така разполага със свой личен готвач.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments