Знаците, че вече трябва да заживеете заедно

Виждате се от доста време, но все още не се решавате да заживеете заедно? Страхувате се, че няма да има връщане назад?  Ако изпитвате съмнения, действително не го правете.

Но ако разпознаете тези знаци и във вашите отношения, означава, че е време за голямата крачка:

1. Прекарвате всяка вечер заедно:
Заедно сте през по-голямата част от свободното си време и се разбирате чудесно. Защо тогава се страхувате да се преместите в общ дом? Може да си поставите пробен период на съвместно съжителство и ако потръгне, да си пренесете целия багаж.

2. На една вълна сте:
Разбирате се по важните въпроси, имате сходни цели в живота и гледате в една посока. Не липсват дребни разногласия, но нека те не ви плашат. Всички двойки преминават през различни етапи на връзката, но винаги най-важното е да са една вълна.

3. Разговаряли сте по финансови въпроси:
Връзката ви е преминала чисто забавната част и вече сте водили сериозни разговори за финанси. Знаете какво смята той за вашите разходи и сте се изказвали какво смятате вие за неговите хобита. Нямате тайни и говорите в цифри за заплатите си. Виждате, че той е готов да сподели всичко, което има, с вас.

4. Споделяте си за личните проблеми:
Нямате търпение да се видите и да му се оплачете от живота. Той също обича да споделя с вас своите несгоди. Говорите си за всичко и си давате кураж. Усещате и че той има желание да ви подкрепи.

5. Съвместното ви съжителство няма да е начин за пестене на пари:
Не планирате да се нанесете при него, защото хазяйката ви вдигна наема, или за да си поделяте режийните. Имате съвсем друга мотивация да се съберете под общ покрив и тя е свързана на първо място с любовта. Всичко друго би било лош съветник, който рано или късно ще ви разочарова.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments