Зодиите, които предпочитат животните пред хората

Тези зодии много обичат животните. Полагат невероятни грижи за домашния си любимец и се чувстват добре в неговата компания.

Може да се каже, че предпочитат да са с него през повечето време и го обичат повече от приятелите си. Вижте кои са те, според „Your Tango“, пише Teenproblem.net.

Близнаци

Те са познати като социалните пеперуди на зодиака. Много са общителни, сприятеляват се лесно, познават доста хора и са душата на компанията. Но се разбират перфектно и с всякакви животинки и обичат да прекарват време с тях – така презареждат батериите си. Не обичат да стоят сами, затова ако нямат съквартирант или не живеят със семейството си – взимат си домашен любимец. Близнаците не могат да мълчат дълго, говорят си с животинчето. Грижат се много за него.

Риби

Представителите на Рибите са сред най-нежните, мили и чувствителни зодии. Те много бързо се привързват към животните и ги приемат за част от семейството. Обичат ги силно, искат да им помагат, да им създадат уютен дом. Обикновено гледат няколко домашни любимци. Животинчетата наистина усещат любовта на Рибите. Тези зодии са състрадателни и помагат на животни в беда.

Везни

Тези зодии също са много мили, грижовни и бързо създават силна връзка с домашния си любимец. Обичат силно и глезят животното, което отглеждат. Везните са много търпеливи и спокойни, което им помага да се грижат добре за домашния любимец. Когато се връщат вкъщи при животинчето, се чувстват най-щастливи и това прави денят им страхотен. Социални са, но понякога предпочитат компанията на куче или котка.

Рак

Раците имат силна интуиция, и са сред най-емоционалните и чувствителни зодиакални знаци. Те се отдават на чувствата, не мислят толкова за материалните неща и затова са страхотни стопани. Животинката, която отглеждат, много ги обича. Раците са грижовни, закрилят домашния си любимец и постоянно му обръщат внимание. Често са разочаровани или наранени от хората и намират утеха у животното.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments