Изберете птица и разберете каква новина ви чака в близко време

Изберете-птица-и-разберете-каква-новина-ви-чака-в-близко-време

Птиците са вестители на съдбата.Те летят високо в небето, така че в много митове символизират пратеници между хората и божествата. Не само това, тези крилати пратеници дори се разделят на такива, които носят новини горе от боговете – денем и от душите на мъртвите – нощем. 

Птиците винаги са се асоциирали с най-висши ценности и голяма символика. По тази причина в този тест те ще са в ролята на посланици. Изберете един от крилатите посланици и разберете каква новина ще научите в близко време. 

1. Приказната птица

Избраната птица ви носи добра новина. В най-близко време ви очакват успехи и материални блага. Всичко, което можете да получите, ще ви е много полезно в бъдеще, затова бъдете решителнии действайте смело. Ще бъдете щастиви, но не забравяйте да следвате сърцето си.

Това лято ще бъде добро време за решаванена финансовите проблеми. Няма за какво да се безпокоите и започнете да действате, просто сте обречени на успех.

2. Белият гълъб

В гръцката митология Афродита посещавала своите любовници под формата на гълъб и в този контекст този символ се появява и в този тест.

Изборът на белия гълъб не е случайна. Той означава, че скоро ще откриете любовта, ако още не сте я намерили. От друга страна, белият гълъб носи в себе си и нови, по-дълбоки чувства, които ще бъдат продължителни и горещи.

Скоро няма да усещате липса на нежност и внимание. Ще можете да разчитате на своя партньор във всяка ситуация.

3. Синята птица

Вашият избор попадна върху красивата синя птица. Тя е малка, но ще донесе много ползи за живота ви. Тази птица ще ви донесе неочаквана и много приятна новина.

Това ще бъде изненада за вас и вашите близки. Звездите все още не разкриват каква ще е тази новина (в противен случай няма да е изненада). Трябва да изчакате търпеливо.

Ще разберете какво ви очаква в края на следващите два месеца. Ще се зарадвате.

4. Райската птица

Тази птица е вестител само на истинско щастие и вие сте от тези, които истински го заслужават.

Това е много рядка и необичайна птица, която може да ви донесе успех, късмет и просперитет във всичко, което си наумите.

Съсредоточете се върху това, което най-много искате и след това успейте.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments