Избраната елха ще ви разкаже какво ви очаква през 2020 година

Избраната-елха-ще-ви-разкаже-какво-ви-очаква-през-2020-година

Нашите вълшебни новогодишни елхички ще ви разкрият какво ще ви донесе новата година. Изберете елхата, която ви харесва най-много от всички. Коя избрахте?

Елха No 1

Не се страхувайте от промени през настъпващата нова година. Изпробвайте ги! Искате да промените прическата си? Отлично! Да избягате от шумния град за две седмици и да си отдъхнете в горска хижа? Напред! Следвайте желанията и мечтите си… това е вашето време!

Елха No 2

Пожелаваме през новата година да бъдете още по-активни. Отидете при близктие си хора, на вашата любима работа или великолепната изложба, която отдава сте искали да посетите. Не изпускайте своя момент и се наслаждавайте н живота с пълни шепи.

Елха No 3

През новата година ви желаем да намерите това, което искате от цялата си душа. Това оже да бъде ново хоби или запознанство с нов човек, който може да стане ваш приятел. Намерете своята любов и се предайте на чувствата си без да се притеснявате за нищо.

Елха No 4

Дядо Коледа вече бърза към вас с чуал, пълен с подаръци – през следващата година ви очакват нови запознаанства и итересни приключения. Задължително отворете широко вратата. Дори приятните вещи и събития се нуждаят от малко ваши усилия, за да влязат в живота ви.

Елха No 5

До вас винаги има човек, за когото вие и вашето щастие са по-важни от всички на света. Благодарете му за това, че той е в живота ви и че вече никога няма дасе чувствате самотни.

Елха No 6

През новата година се постарайте да общувате по-често със своите близки. Знаем,ч е делата са по-важни от думите – и ние вярваме в това. Но съгласете се, че сърдечните обятия и топлите думи могат да помогнт дори в най-трудните времена.

Елха No 7

Позволете на хората до вас да бъдат себе си. Ако вие много обичате авокадо, а някой не, това не е причина да спорите с него.. Вие сте различни, но заедн сте щастлии и това е най-важното.

Елха No 8

Около вас има много мили и добри хора. Усмихнете се на бабата, стояща срещу вас и сурово гледаща ви, похвалете шимни хартиените снежинки, изрязани от вашите племенници, и ще бъдете поразени колко топли могат да бъдат ответните чувства.

Елха No 9

Всичко, което е в миналото – нека си остане там. Смело погледнете в бъдещето и се опитайте д аму намигнете: то ще ви се усмихне и ще ви подари незабравима нова година.

Елха No 10

Вярвайте в чудеса! Едно от тях вече кръжи около вас и ви подарява чувал, пълен с щастие. Помнете, че всичко невероятно в жвота идва неочаквано. Важното е да вярвате!

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments