Избягвайте връзките с този зодиакален знак!

 1. Овен (21 март – 19 април)

Никога не се срещайте с Козирог. Твърде сте импулсивен. А Козирог … Не. Много са последователни, действат обмислено. Постоянно ще се карате, защото ще ви се струва, че Козирогът ви задържа. Пречи ви да се развивате. А на него му се струва, че оказвате прекалено голям натиск върху него.

 1. Телец (20 април – 21 май)

Не започвайте връзка с Водолей. Знаете колко сте упорити. Рядко търсите нови гледни точки и начини да намирате решения на често срещани проблеми. Е, Водолеят, напротив, прави точно това. Водолеят ще се вбеси заради отхвърляне от скъп за него човек. Оттам ще сте в постоянни кавги и болезнена пропаст и за двамата. Не се опитвайте да „приземите” този мечтател: няма да успеете.

 1. Близнаци (22 май – 21 юни)

Не бива да се срещате със Скорпион, защото никога не можете да му дадете това, което търси. Лесно и бързо да се отегчавате от почти всеки човек. Ника няма да ви е трудно да се разсеете. А Скорпионът винаги се нуждае от много време и внимание, задължения. Малко вероятно е да се почувствате достатъчно уверени в тези отношения, за да искате да опитате дори.

 1. Рак (22 юни – 22 юли)

Опитайте се да не се заглеждате в Стрелеца: ще го изплашите с манията си. Стрелецът обича да пътува постоянно, да изследва този свят. Но не се плашете! Ще срещнете човек, който оценява вашата обич и способността да се отдадете напълно на любовта.

 1. Лъв (23 юли – 22 август)

Малко вероятно е да успеете с Риби. И въпреки че ви е доста трудно да свалите очи от него и дори да не мислите за него, изглежда невъзможно поради тази просто магнетична харизма … Можете да сте очаровани … Но Рибите, като същества, дълбоко емоционални, не са само в подем. И по време на периодите им на „особена мрачност“, ще съжалявате, че по принцип сте му обърнали внимание.

 1. Дева (23 август – 22 септември)

Няма нужда да изграждате илюзии за Везните! Нека ви се струва, че сте много сходни и можете да го разберете напълно … Все по-дълбоко потъвайки в тези отношения, ще осъзнаете, че сте сбъркали. Но възможно ли е да бъдете до човек, на когото не можете да разчитате завинаги?

 1. Везни (23 септември – 22 октомври)

Този умен представител на знака Дева изглежда е точно това, от което се нуждаете, но задръжте малко! Да, имате подобни вкусове … Въпреки че, кой не обича лукса? Но избраникът ви има много труден характер, който е малко вероятно да можете да контролирате. Опитвате се да посветите целия си живот на служене на хора и такъв партньор като Дева, няма да ви свърши работа, за да отделите достатъчно време и енергия за тази мечта.

 1. Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Живеете за страст и любов. И дори да ви се струва, че Близнаците са най-подходящият вариант за вас … Помислете внимателно. Не можете да разчитате на отговорност от негова страна. Такива като него е малко вероятно да се обвърже със задължения. Той води много нестабилен начин на живот и няма да ви е удобно до такъв човек, дори при много силна любов.

 1. Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Знам, струва ти се, че Ракът е истинска находка, но … За съжаление е малко вероятно нещо да се получи. Той не е толкова смел и не обича приключенията толкова, колкото си мислите. Още повече: след известно време ще разберете, че този човек не ви позволява да се движите в живота толкова бързо и решително, колкото бихте искали.

 1. Козирог (22 декември – 20 януари)

Овен? Не си и помисляйте дори! Вие като Козирог не можете да работите без стратегия, план и измерване в живота си, а Овенът е много далеч от това. Личността му е напълно противоположна на вашата и толкова импулсивна, че дори се хващате да мислите, че никога не трябва да му се доверявате.

 1. Водолей (21 януари – 18 февруари)

Телецът първоначално ще ви заинтригува, но връзката между вас няма да трае дълго. По-добре да се въздържате от тази връзка. Най-вероятно винаги ще се разстройвате заради тего. И това не е много добре за емоционалната и психическата стабилност.

 1. Риби (19 февруари – 20 март)

Не се срещайте с Лъв. Много е вероятно той просто да потъпче вас и вашите чувства. В края на краищата живеете във фантазии, мечти … Но лъвът, обладан от самия себе си, едва ли ще направи нещо, за да оживи тези фантазии. По-добре си намери някой по-


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments