Има красота в белезите ти и в историите, които те пазят

Има красота в белезите ти и в историите, които те пазят

Всеки белег разказва история. Всеки белег ви променя. Всеки белег ви прави по-красиви.

Белезите в сърцето ви разказват история за смелост и уязвимост. Те ви напомнят за времето, когато сте се влюбили, когато сърцето ви е било изпълнено с щастие. Когато сте поставили нечие щастие над вашето, когато сте били готови да вървите срещу всички останали.

Те ви напомнят за времето, когато наистина сте обичали, въпреки че се кълнете, че никога повече няма да обичате никого. Те ви напомнят, че дори сърцето ви да се разбие, то все още вярва, все още се надява и все още намира смелостта да опита отново, дори това да означава още един белег.

Белезите в главата ви връщат към онези битки, когато сте се борили със себе си, когато сте се научили да заглушавате токсичните мисли, когато сте се старали да спрете да се страхувате или да се съмнявате в себе си, за да не си попречите да постигнете това, което сте искали.

Те ви връщат назад във времето, когато хората са ви унижавали или са разпространявали клюки за вас.

Белезите по тялото ви също така разказват чудесна история за това как сте преодолели болката или безумните приключения и дръзките опити. Те напомнят за безгрижни дни и безсънни нощи. Напомнят ви, че всички рани в крайна сметка заздравяват и болката отминава.

Напомнят ви, че всичко застава на мястото си, дори и да изглежда малко по-различно. Напомнят ви, че можете да оцелеете, че сте боец. Те ви напомнят за времето, когато сте се изправили, след като животът ви е повалил, напомнят, че въпреки препятствията и травмите, животът си струва да се живее.

В белезите ви и в историите, които разказват, има красота, защото те напомнят за вашата сила и вашето изцеление. Те ви напомнят, че след като не сте се страхували, сте се изправили и сте направили нещо и вместо да се срамувате от белезите си, ги носите с гордост. Те са дълбоки и силни, пазят хиляди красиви неразказани истории.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments