Интуиция: Тези зодии могат да надникнат в бъдещето

Три от зодиакалните знаци са много специални. Те имат силна интуиция, често усещат какво ще се случи и могат да надникнат в бъдещето. Предчувствията им рядко ги подвеждат и с лекота взимат правилни решения.

В живота на тези зодии рядко има драми, защото отсяват правилните хора с надеждната си интуиция.

Ето и кои са силно интуитивните зодии, любимци на звездите:

1. Рак
Хората от тази зодия са силно чувствителни и интуитивни. Те виждат добре случващото се около тях и предвиждат действията на околните. Затова и рядко могат да бъдат изненадани. Интуицията им ги предпазва от разочарования.

2. Скорпион
Скорпионът е детективът сред зодиакалните знаци. Зоркото му око не пропуска нито една подробност, сканира всеки детайл и стига до дъното на всяка мистерия. Обича да разследва, анализира и си вади безпогрешни заключения. Често ще го чуете да казва: „Нали ти казах!“, защото преди вас е усетил развоя на събитията. Не се притеснявайте да се доверите на интуицията му.

3. Водолей
Водолеят е силно интуитивен. Той има дарбата да разбира свръхестественото и да прогнозира бъдещето. Умът му е остър и бърз, а мисленето му – аналитично и креативно. Изключително изобретателен и умен, този знак има голям успех в творческите дейности. Доверява се на интуицията, а не на разума си.

Преценява добре хората още при първия контакт и има вярна преценка за тях. Рядко греши, когато гласува доверие на някого, но дори и тогава има други обстоятелства срещу него. Знае какво му предстои и добре организира живота си. Успява да се справи с бурите в живота с мъдрост и позитивно отношение.

Освен зодията, голямо значение има и асцендентът. Ако при тези три зодии той е земен знак, вероятно интуицията им ще е по-слаба. При съвпадение на зодията и асцендента интуицията е на-силна и надеждна.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments