Испансски фотограф показва супер трикове за нестандартни снимки, трябва да опитам!

Изкуството на фотографията стана толкова широко разпространено, че днес множество хора се занимават с фотография. С това става и все по-трудно да се направят нестандартни кадри, които да зарадват зрителите и да бъдат различни от масата, която атакува онлайн пространството ежеминутно.

Испански фотограф от Барселона – Джорди Коалитик намира нови начини за заснемане на нетипични фотосесии и решава да сподели тайните си с интернет потребителите. Той показва интригуващи кадри, а след това и снимки от зад кулисите. Нагледно може да се проследи как точно е създаден всеки един кадър и при желание как и други могат да постигнат същия ефект.

Основното е да бъде намерен правилния ъгъл и перспектива. Също така от значение са ракурси, светлина, поза, както и уменията на самия фотограф. За някои кадри е желателно да имаш и верни помощници и доза креативност.

В част от снимките ще видиш и на пръв поглед непотребни неща, на които Джорди е намерил приспособление във фотографията, като части от старата пералня. Банални предмети, импровизация, подпомагат създаването на истински шедьоври.

Малко стиропор също може да спомогне за някой друг интересен кадър. Стъклото също намира своето място в неговите нестандартни кадри.

Коалитик има собствен Инстаграм акаунт с над 3 милиона последователи и 650+ публикации.

Ако всички тези кадри са ти харесали и искаш да видиш още интересни, можеш да последваш испанския фотограф в Инстаграм – jordi.koalitic

Сподели в коментар какво мислиш за неговия подход?


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments