Кайсиеви ядки за лечение на хронични заболявания

Кайсиеви ядки за лечение на рак

Витамин В17 не е класифициран като витамин. Той има много други имена.

Глюкозата, бензалдехидът и циановият водород са трите основни компонента на витамин В17. Цианидът може да звучи страшно, но кайсиевите ядки съдържат малко количество.

Трябва да изядете поне 65 кайсиеви ядки на ден, за да бъде опасен за вашето здраве. Цианидът е опасен, когато се използва в големи количества. Но когато се използва в малки количества и в комбинация с други съединения, е полезен.

Витамин В17 и рак
Официалната медицина забранява употребата на витамин В17. Лекарите не могат да предписват или лекуват пациентите си с него.

“Sloan Kettering” е водещ център за изследване на рака през 70-те години. Д-р Kanematsu Sugiura установил, че лаетрилът инхибира растежа на белодробния рак при лабораторни мишки.

Цианидът убива раковите клетки и съдържанието му в кайсиевите ядки е твърде ниско.

Лаетрилът също помага на тялото да синтезира повече витамин В12. Статистиката показва, че много хора страдат от недостиг на този витамин. В комбинация с високи дози витамин С, хранителните вещества създават огромна синергична сила.

Лаетрилът се нуждае от помощта на много хранителни вещества, за да работи ефективно.

Лаетрилът е ефективен, но не трябва да се счита за основно лечение на рака.

Правилните дози могат да вършат чудеса, а лаетрилът заслужава повече внимание. Кайсиевите ядки са един от най-богатите източници на лаетрит.

Здравословна дозировка
Експертите предлагат 24-40 ядки на ден. Пациентите в ремисия трябва да използват най-малко 16 ядки.

Увеличавайте постепенно броя на ядките. Яжте по една (накисната във вода за една нощ), внимателно и бавно я дъвчете и изчакайте час. Ако забележите нещо странно, вероятно сте изяли ядката твърде бързо.

Използването на твърде много ядки може да има много негативни последици. В никакъв случай не яжте 10-15 или повече наведнъж.

„Назначиха ми операция за отстраняване на матката и лимфните възли. Отказах операцията. Поръчах си кайсиеви ядки, сушени кайсии, витамин С. И днес след 10 месеца, резултатът е ясен. Природата прави всичко за нас. На 40 съм. Сега планирам още едно дете.”

„Поръчах този продукт на брат ми. Той страдаше от рядка форма на рак. Казаха му, че има големи лимфни възли. Той ядеше по 2-3 ядки 10 пъти на ден и беше много притеснен преди прегледа. Когато го мина, не откриха нищо! Добре е обаче да направите допълнителни изследвания, преди да започнете химиотерапия.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments