Какво говори цветът на очите ви за вашия характер

Всички знаем, че очите са огледалото на душата. Те могат да разкажат всичко за вашия вътрешен свят, за вашите мисли, желания и кой всъщност сте. Цветът на очите може да разкаже много за вашата личност, отношението към живота и душата ви.

И така, ето шестте най-разпространени цветове на очите и характерните черти, свързани с тях. Разберете какво казва цветът на очите ви за вътрешния свят и особено за вашата душа.

Тъмнокафяви / черни очи

Най-разпространеният цвят на очите в света са черните или тъмнокафявите очи, което означава, че този цвят покрива широк спектър от лични качества.

Но има някои конкретнич ерти, които отличават притежателите на тъмни очи от другите. Ако имате кафеви или черни очи, това означава, че душата ви съществува от много години, а тялото ви може да се прероди отново и отново. Душата ви помни всички минали животи и с времето става все по-мъдра.

Ако притежавате, черни или тъмно кафяви очи, най-вероятно душата ви е преживяла много различни събития в продължение на много години и това е допринесло за натрупването на мъдрост, която идва с разбирането за това как е устроен този свят.

Най-вероятно имате мила, топла и открита душа. Мъдростта, която тя е придобила през годините, допринася за развитието на спокоен, нежен и грижовен дух.

Душата ви изпитва възходи и падения, страдания и възтоги знае, че в крайна сметка във вселената има баланс. Това дълбоко разбиране ви помага да преодолеете най-трудните времена и да помагате на други хора.

Виолетови очи

Виолетовите очи са доста необичайни. Смята се, че това е най-редкият цвят на очите, така че шансовете да намерите някой със същия цвят на очите като вашия (ако този човек не е член на вашето семейство) са доста малки.

Това означава, че душата ви е сравнително млада. Възможно е тялото ви всъщност да е първото, в което живее вашата душа. По правило синоним на младостта е любопитството и желанието да се опознае света.

Душата ви иска да изследва тази вселена и копнее за нови преживявания. Тя ще изисква от вас да се възползвате максимално от живота, да пренебрегвате дреболиите и да търсите нови хора, да търсите нови места и да създавате нови приятели.

За вас животът е трупане на опит и знания. Душата ви ще ви насърчи да проучите и усвоите възможно най-много информация и да оцените най-доброто, което всяка минута от този живот може да предложи.

Зелени очи

Зеленият е друг цвят на очите, който не е много често срещан сред хората. Очевидно този цвят е цветът на природата и подчертава вашата пряка връзка със света, неизкривен от фалшивото възприятие.

Вашия цвят на очите изразява високо самосъзнание и означава душа, която наистина знае какво иска от живота. Чувствате се далеч по-добре, когато сте сред природата. И въпреки шума и суматохата на съвременния живот, започвате да дишате с пълна гръд.

Ако имате зелени очи, вероятно имате огромно желание да се грижите за другите. Подобно на самата природа, вашата душа е чиста и невинна. Тя ще ви подтиква да помагате на тези около вас. В допълнение, лоялността, предаността и доверието в живота са много важни за вас.

Винаги ще изпитвате състрадание към тези, които се нуждаят от помощ и ще извървявате дълъг път, за да утешите тези хора и да им помогнете. С други думи, вашата нежност и дух на възпитание определят вашата душа.

Сиви очи

Сивият цвят на очите говори за мистерия и неяснота. Често за такива хора съществува или бяло, или черно.

Подобно виждане на света усложнява разбирането на вашето вътрешно Аз от другите хора. Само вие сами можете да кажете какви са вашите цели, желания и чувства. За външен човек е много трудно да ги угади.

Това обаче означава също, че наистина намирате своя път в света сами. Вашата душа никога няма да се съобрази с нормите на обществото и дори може да се разбунтува срещу всяка власт, която се опитва да я ограничи.

Струва си да се добави и че ако имате сиви очи, тогава вашата душа може да е в постоянна вътрешна борба, тъй като виждате много неща, които другите хора не могат да видят.

Всеки път, когато сте в конфликт, душата ви решава къде да отиде и какво да прави, независимо от нечие мнение и житейски обстоятелства.

Сини очи

Синият цвят означава спокойствие и тишина. Спомнете си чувствата си в момента, в който гледате морето. Сините нюанси отразяват силата на природата, разпространявайки се докъдето се простира хоризонта.

Синият цвят на очите показва душа, която е видяла много в този свят и дори може да почувства този свят извън физическите му предели. Ако очите ви са сини, най-вероятно душата ви е стара и мъдра.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments