Какво Може Да Те Разплаче Според Зодията

Независимо дали сме повече или по-малко емоционални, всеки носи чувства в душата си. Има неща, които могат да жегнат и да те разстроят, дори на пръв поглед да изглеждаш суров и непреклонен. Нека видим кои са нещата, които предизвикват сълзи в очите на всяка зодия.

Овен – несправедливостта. Не понася чуждото страдание и това, че е безсилен пред него.

Телец – разделите и бившите гаджета. Трудно преодоляват минали връзки. Дори да минат месеци и години, ако любовта е била силна, стара снимка би могла да предизвика сълзи в очите им.

Близнаци – несбъднати желания. Не понасят да искат нещо и да не го получават. Толкова могат да се ядосат заради това, че да стигнат до силен плач.

Рак – болести. Абсолютно нормално. Когато някой техен близък не е добре със здравето, това ги натъжава. Страшно държат на семейството си и не могат без него.

Лъв – лошо държание към малки деца. Ако видят подобно нещо на улицата или където и да е, това може да разбие сърцето им.

Дева – наранено или изоставено животинче. Къса им се сърцето при вида на безпомощно животно и ако имат възможност го прибират вкъщи или му дават храна.

Везни – скандал на публично място. Общественото мнение е важно за тях и ако някой ги унижи, биха се почувствали ужасно.

Скорпион – важен и специален повод, като сватба, кръщене, рожден ден или друг такъв. Сълзи от радост бликват от очите им още в самото начало.

Стрелец – финансова нестабилност. Важно е да бъдат стабилни в това отношение и когато се случи такава, че средствата не им достигат, се разстройват.

Козирог – спомените. Обхваща ги истинска носталгия по миналото и не могат да сдържат сълзите си, колкото и да им се иска.

Водолей – измяната. Болката от предателството на техен приятел или близък е неописуема. Трудно се справят с огорчението. Обикновено изливат емоциите си чрез сълзи.

Риби – предателство. Изключително много държат на приятелите си и ако някой от тях ги предаде, това би разбило сърцето им. И без това са си емоционални, това е още един повод, предизвикващ сълзи по целито им.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments