Както мъжът се отнася към своята майка, така ще се отнася и към вас

Както-мъжът-се-отнася-към-своята-майка,-така-ще-се-отнася-и-към-вас

Искате ли да разберете как ще се отнася мъжът към вас? Погледнете как се отнася към своята майка. Този критерий може да ви се стори спорен, но не бързайте с изводите…

Всички основи на взаимодействие се коренят в детсвото: детето гледа родителите си си и формира поведенчески модели. Но понякога изборът на партньор е като лотария – не знаем няма ли да се промени отношението му към нас с времето.

Съществуват признаци, които могат да предскажат възможното поведение на мъж в отношенията.

Ако той е израснал с любяща майка

Мъже, които са израснали с майка, която е проявявала голяма любов, доброта, грижи, привързаност и уважение, се учат да имат същото отношение и към своята жена.

Но тук има и уловка: той може да се окаже мамино синче. Тогава ще трябва да се борите за внимание с потенциалната свекърва и нищо чудно да загубите тази схватка.

Ако няма близки отношения с майка си

Мъжете, които са израснали с майки, които не са проявявали особена привързаност, ще се стремят към откритост във връзката. Те ще продължат да уважават жените като цяло и ще могат да се сприятеляват с тях.

Но те могат да се боят от момента, когато отношенията станат доста сериозни. Те не са усещали силна привързаност в детството и това може да ги уплаши във възрастния им живот.

Ако е бил лишен от майчина любов

Мъжете, които са израсли с майки, които не са проявявали никаква форма на любов, ще пораснат с недостатъчно уважение към жените и ще направят всичко възможно да причинят болка на онези, които наистина искт да бъдат с тях.

Те възприемат жените като недостойни за любов. Те са този тип мъже, с които отношенията в крайна сметка ще бъдат токсични.

Добре е да обръщате внимание не само на това как се отнася вашият партньор към своята майка, но и като цяло в отношенията.

Ако партньорът ви я уважава, говори мило за нея, помага й, изслушва мнението й и прави същото с вас – то можете да сте спокойни. Ако обаче забележите, че партньорът ви има нездравословни отношения с майка си, говори лошо за нея, вика – подходете към това критично.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments