Как да влезете в мислите на мъжа, дори той да не ви иска там

Ако четете тази статия, вероятно сърцето ви принадлежи на някой специален мъж. Прави ли сме? Но този специален мъж все още не вижда колко специални сте вие.

Как обаче да промените тази тъжна констатация и да щурмувате мислите на мъжа?

Винаги бъдете наблизо:
Стремете се постоянно да сте му пред очите. Без да иска, той ще започне да мисли за вас, без значение за какво. Несъзнателно ще ви търси с поглед и очите му най-накрая ще видят във вас жена, а не приятел или колега.

Загатвайте, но не показвайте:
Няма нищо по-демотивиращо от жена, при която всичко е на показ. Това може само да ви резервира една нощ и то дори не цялата. Ако искате да влезете трайно в мислите на мъжа, загатвайте красивото у вас. Накарайте го да иска да види повече, сякаш държите съкровище.

Носете дрехи от приятни, меки материи:
Приятната на допир материя ще го подтикне да ви докосне, сякаш да погали плата. Той ще свърже приятното чувство от докосването с вашата близост. И това ще се запечата в съзнанието му. Вашият нежен аромат, меките ви дрехи, красивата коса – всичко това са мощни афродизиаци за всеки мъж.

Търсете сходствата между вас:
Общите интереси сближават и увеличават темите за разговор. Той обаче ще усети, ако се преструвате. Затова бъдете искрени и небрежно подчертавайте нещата, които ви свързват.

Животът ви е страхотен, покажете му го:
Искате да влезете в мислите му, но не като досадница, нали? Затова демонстрирайте колко сте уверени и щастливи и без него. Животът ви е страхотен, покажете му го!

Поискайте помощ:
Малко изтъркано звучи, но винаги действа! Помолете за някоя услуга, покажете, че имате нужда от неговата помощ. И след това благодарете подобаващо.

Сега остава да се насладите на тази победа!


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments