Как да изолираме дома си за зимата с балончета за опаковане (ВИДЕО)

Дори през по-леките зими, има един период на голям студ, спиране на тока, непроходими пътища и снежни бури. Дори, когато има прогноза за мека зима, ние трябва да сме подготвени за студ. Вижда се, че времето вече се застудява. Сега ще разгледаме един трик, с който да направим дома си по-изолиран, за да се справя с ниските температури.

Разбира се, едва ли някой ще иска да опакова навсякъде по този начин, но може да го направите в мазета, тавани, стаи, които не се виждат от улицата

Струва си, защото когато стане студено, разходите за отопление са си цифра пари. Ако направите това, което ви препоръчвам, ще може да спестите част от тях за нещо друго. Защо пък да не си направим един коледен подарък или да ги спестим за черни дни? Нещото, над което ще се фокусираме са прозорците.

Дори по-новите дограми с най-различни стъклопакети и покрития не винаги се справят на ниво. Идеята, която намерихме в YouTube, показва как да изолираме именно прозорците, от където влиза доста студ. Комбинирайте го с тяхното уплътняване при нужда и ще постигнете топ резултати. Най-доброто в случая е, че нямаме нужда от нищо скъпо, никакви инструменти. Прави се с евтини и лесно достъпни неща.

Това, от което имате нужда са балончета за опаковане и пръскалка за вода. Премерете прозорците, които искате да изолирате, за да видите на какви размери трябва да нарежете балончетата. След като разполагате с нужните парчета, вземете пръскалката.

Накратко, пръскате прозореца и слагате фолиото, по начина, по който е показано във видеото отдолу. Разбира се, ако искате може да си помогнете и с някаква лепенка. Премахването е много лесно и не оставя следи.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments