Как да се Превърнем в Магнит за Мъжете

„Жените искат да бъдат като нея, а мъжете искат да бъдат с нея.“

Жената с магнетично излъчване притежава чар и харизма, които пленяват противоположния пол. Със сигурност често сте се чудили как някои жени, средни на хубост са толкова неустоими, че мъжете не могат да свалят очи от тях.

Мъжете са първосигнални същества. Те избират своята „плячка“ според това, което виждат, и след това преминават към опознаване на вътрешната красота. Но докато някои жени се фокусират само върху подобряването на външния си вид, жената с магнетично излъчване знае, че магията на нейната неустоимост е балансът между външната и вътрешната красота.

За да станете „магнит“ за противоположния пол, първо трябва да премахнете всички бариери, които ви правят несигурни и недоволни от себе си, които ви пречат да се забавлявате и да се наслаждавате на това, което сте.

Дръж се като дама. Мъжете обичат жени, които се държат като дами. Научете как да се движите елегантно, как да потискате движенията, които разкриват вашата нервност (разклащане на крака, докосване на лицето, ухапване на устните, потропване по масата) и имайте добри маниери. Жената с магнетично излъчване винаги подчертава своята женственост, защото знае, че именно това подлудява мъжете.

Не се обличайте за да впечатлите другите жени, а имайте свой собствен стил. Модните комбинации, които следват най-новите тенденции, могат да предизвикат въздишки у приятелките ви, но при мъжете те могат да останат незабелязани, дори и да имат лош ефект. Жените са склонни да се обличат, за да се впечатлят една друга, а не да омагьосват мъжете. За да плените очите на по-силния пол, най-важното е да се чувствате комфортно в това, което носите. Можете да бъдете облечени в екстравагантна рокля със стотици мъниста и блестящи камъни и все още да не получите нито един комплимент. Мъжете обичат по-опростен начин на обличане. Можете да бъдете неустоими дори в най-простата ежедневна рокля или дънки и бяла тениска, стига да знаете как да ги носите и да отговарят на вашия стил.

Използвайте положителен начин на изразяване. Арогантните и студени жени, които се преструват на недостъпни, имат най-малък успех, защото създават негативност, която отблъсква мъжете. За да бъдете пълната противоположност, трябва да покажете, че сте отворени за комуникация. Усмихвайте се умерено, дръжте главата си изправена и се забавлявайте. Открийте свой собствен уникален начин на флирт. Мъжете няма да изразят своя интерес към вас, ако сте недостъпни и ако не им дадете зелена светлина.

Излезте с идеята, че търсите забавление, а не партньор. Твърде много  момичета излизат с мисълта: „Днес трябва да си намеря гадже“. Заети с мисията си, те не успяват да се забавляват и имат строг вид, което никак не е привлекателно за противоположния пол. Когато излизате навън, целта ви трябва да е да се забавлявате. Усмихнете се. Усмивката е най-мощният женски коз. Тя показва колко добре настроена и топла личност сте, каквато всеки мъж би искал да има до себе си.

Обличайте се в червено. Цветът на любовта винаги е привличал погледа на мъжете. Всички изследвания потвърждават, че жените, облечени в червено, са далеч по-привлекателни за мъжете. Извадете червената рокля от гардероба си и не се колебайте да я носите. Не само ще станете магнит за мъжките погледи, но и ще се почувствате „фатално“ привлекателни.

Обичайте тялото си. Обаянието и неустоимостта нямат нищо общо с формата или теглото на жената. Магията на привлекателността е в начина, по който една жена се чувства в собствената си кожа, в женствената и уверена поза на тялото.

Бъдете ангажирани и активни. Сковани, с „празен“ поглед, втренчени в екрана на мобилния си телефон, не са сигнали, които ще накарат мъжете да ви поканят на среща. Покажете, че сте забавен човек и че около вас постоянно се случва нещо интересно, защото този, който ви наблюдава, иска да влезе във вашия свят. Танцувайте, говорете с хората около вас, смейте се … По този начин ще се почувствате по-щастливи, ще засилите привлекателността си.

Не се подигравайте на недостатъците на други жени. Не се подигравайте с външния вид на другите жени, нито с усещането им за мода, особено когато сте в компанията на потенциален кандидат за сърцето си. Лоши коментари за прекалено късата пола на момичето от съседната маса и лошия грим на момичето, което мина покрай вас, няма да увеличи популярността ви при мъжете. С такива клюки и подигравки проявявате несигурност и някой може да си помисли, че изпитвате ревност. По-добре се въздържайте от хитри коментари, за да не загубите чара си.

Овладейте изкуството на повърхностните разговори. След като вашият ухажор стигне до вас, трябва да подчертаете чара на своя характер. Разбира се, първите ви разговори няма да са много дълбоки, така че комуникацията ви ще бъде сведена до повърхностни и забавни разговори. Закачливите разговори също могат да покажат вашата интелигентност и чувство за хумор. Не ги подценявайте.

И най-важното – уверете се, че имате магнетично излъчване. Вероятно сте забелязали, че в дни, когато се чувствате добре, получавате повече комплименти и повече хора искат да общуват с вас. Това не е случайно. Когато очите ви излъчват самоувереност, когато чувствате, че можете да завладеете света, другите хора не могат да пренебрегнат вашето присъствие и вашия неустоим магнетизъм.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments