Как да украсим вкъщи така, че да привлечете благополучието (СЪВЕТИ)

През новата 2020 г. Белият метален плъх ще замени Жълтото земно прасе. Подготовката за празника вече започна и мнозина се чудят как да украсят къщата, за да привлекат просперитет за цялата година.

Подготовката за Нова година започва предварително, защото трябва да мислите много: с кого и къде да празнувате, какво да сложите на масата и как да украсите къщата, така че новата покровителка да покаже благосклонност и да не ви остави без късмет. Слушайте мнението на астролозите, за да изберете подходящо облекло според зодиакалния знак и да привлечете щастие през новата година.

Как да украсите къщата за Нова година

Белият метален плъх обича всичко елегантно и миниатюрно, което означава, че малките преливащи се топки ще бъдат уместни. Най-подходящите цветове ще бъдат сребро, металик, бяло, седеф.

С помощта на топки, както и изкуствени или естествени клони от иглолистни дървета, можете да направите малки венци, които ще бъдат прекрасна украса за входните врати. Освен това си струва да обърнете внимание на камбаните, които със своя звън ще привлекат вниманието на Белия плъх.

Можете да украсите къщата с елегантни снежинки. Можете да ги фиксирате по стените и по прозорците или можете да създадете гирлянди от снежинки, така че безтегловните декорации да обикалят тавана.

В годината на Плъха сувенирите, имитиращи сладки гризачи, ще бъдат отлична декорация за коледно дърво и празнична трапеза.

Можете да създадете атмосферата на комфорт, която толкова се цени от Плъха, с помощта на специално направена декоративна камина. Вместо дърва за огрев в камината се поставят свещи, така че пламъкът да привлича късмет, любов и просперитет. За да направите това, използвайте свещи с различни цветове.

За да украсите къщата, не е необходимо да купувате скъпи бижута и тъкани. Белият метален плъх оценява преди всичко уюта и функционалността, което означава, че спокойно можете сами да създадете декор от импровизирани материали.

Как да украсите коледното дърво

Основният атрибут на новогодишните празници е смърч. Можете да украсите горската красавица с всякакви играчки, но все пак си струва да запомните, че един-единствен стил ще се превърне в отличителен белег на къщата и със сигурност ще привлече вниманието на Белия плъх. На коледно дърво, изкуствено или естествено, не закачайте много декорации и гирлянди. Ярките топки е най-добре да са поставени на значително разстояние една от друга, за да се възхищавате на всеки продукт.

Искрящи сребърни и метални топки, ефирни снежинки и миниатюрни бели крила ще изглеждат страхотно на коледното дърво. Не по-малко красив ще бъде смърч с цветни топки, осветени от ярки гирлянди.

В годината на Белия плъх си струва да донесете поне един иглолистен клон в къщата. Миризмата му ще привлече вниманието на новия покровител, както и ще създаде атмосфера на комфорт и празнично настроение. Освен това под дървото си струва да организирате място с лакомство за Плъха, което ще оцени грижите и ще помогне да дойде просперитет в къщата.

 


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments