Как живеят зодиите под карантина

Как живеят зодиите под карантина

Да си под карантина не е лесно занимание. За това как се справят различните зодии със самоизолацията четете в тази статия:

Овен

За огнения Овен да не излиза от вкъщи е далеч по-сложнов  сравнение с другите: неговата подвижна природа има нужда от реализация. Овенът под карантина е като бик, затворен в стая. А през прозореца отвън му размахват червен плащ.

Телец

Телците нямат чак такъв проблем с карантината. Важното е да имат повече вкусна храна, защото липсата на провизии Телеца преживява много, много тежко.

Близнаци

Близнаците са истински жертви на карантината. Леи и въздушни, свикнали да бъдат на хиляди места, не те могат да си седят у дома просто така. Интернет е последната им и единствена надежда – постоянен приток на информация.

Рак

Раците понасят нормално карантината, защото да си седят вкъщи е едно от любимите им занимания. Имат дори усещането, да карантината е естественото състояние на Раците.

Лъв

Лъвовете могат спокойно да понесат карантината, само ако някой им се възхищава по интернет. Така че по време на карантина се умножават селфитата на Лъва, изпратени към техните фенове.

Дева

“Карантина като карантина” – така мислят практичните Деви. Щом се налага, ще си седим у дома.

Везни

Везните и карантината са в любовен съюз. Защото могат да не правят нищо и да си пишат с приятели, като им оказват подкрепа (особено на Овните) в тези трудниза всички времена…

Скорпион

Е, ако карантината е необходима мярка, то Скорпионът е готов за нея. Защото Скорпионите по принцип са любители на всичко екстремно, така че не можете да ги уплашите. А щом е въпрос на живот и смърт, те ще понесат карантината стоически и мълчаливо.

Стрелец

На Стрелците не им е лесно под карантина: искат да се отправят на далечно пътешествие на кораб, за да изследват света, но им се налагат да гледат “Нешълнъл джиографик”. Пак добре, че има телевизия, че иначе Стрелците нямаше да оцелеят тази пролет.

Водолей

Водолеят под карантина е като заключен ураган. Вариантите са два: или да разруши всичко, или да си намери куп интересни занимания у дома. Нека се молим да сработи втория вариант, разбира се.

Риби

Рибите не забелязват, че са под карантина. Защото те винаги са предимно вътре в себе си и няма значение дали излизат от дома си или не.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments