Как флиртуват различни зодиакални знаци

Овен

Жените от този зодиакален знак са ярки съблазнителки, които обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Често те привличат вниманието заради много необичаен стил на облекло. По правило Овенът има изразителни черти на лицето. В общуването те са доста страстни и упорити.

Телец

Жените от този зодиакален знак са умели съблазнителки. Образът на сладко момиче от квартала, ако е необходимо, може незабавно да се трансформира във фатална жена. Телецът като правило има красива фигура и те добре знаят това. Те са секси и не се страхуват да покажат своята сексуалност.

Близнаци

Жената Близнак е вечното дете със сто лица. Жените, родени под този знак, са изключително очарователни. Те бързо мислят, общителни са, радват се на успех с мъжете. Близнаците обичат промяната. В зависимост от целта (а именно вида на мъжа) те променят тактиката на съблазняването.

Рак

Жените, родени под този зодиакален знак, са мили и чувствени. Те ценят тихия, семеен живот. Мъжете са привлечени от такива момичета за дългосрочни връзки. Раците са много женствени, те избират господа, които са готови да направят всичко за щастието на жените си.

Лъв

Жените Лъвове са доминиращи личности, обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Те могат във всеки момент да превърнат негативните си страни в добродетели. И когато се опитват да впечатлят мъж, използват тази тактика.

Дева

Девата притежава скрита сексуалност. Те са педантични, обичат всичко да е на мястото си. По правило Девите се появяват в образа на сладко момиче, което обожава романтиката. Но под тази маска се крие изкусителка, която отдавна брои всички движения, защото знае какво иска.

Везни

Жените Везни имат много тактики за флирт. Те обръщат много внимание на външния си вид, подхождат сериозно към въпроса за избора на дрехи, което може да им послужи като друг начин за привличане на вниманието.

Мъжете е трудно да се противопоставят на Везните, която е въплъщение на идеална жена.

Скорпион

Жените от този зодиакален знак са опасни съблазнителки. Те имат необясним чар. Те са в състояние незабавно да се влюбят. Въпреки че са в процес на запознанства, те се държат с мъж или студено, или страстно. Това може да доведе до объркване или още повече да разпали огъня на страстта.

Стрелец

Вниманието на жената Стрелец не е лесно да спечели. Обикновено харесват спортен стил на дрехи, но в същото време обожават бижута.

Ако Стрелецът има някакви недостатъци, тогава усмивката им елиминира всички тези недостатъци. Основните им оръжия в процеса на съблазняване са естествен чар и жив ум.

Козирог

Козирозите завладяват мъжете със своя … интелект. Това са силни жени и като правило те избират мъж, над когото могат да доминират.

Въпреки че се грижат за външния си вид, това не е коз. Интелигентността е основното им оръжие.

Водолей

Водолеят е смел и свободен. Те изобщо не се интересуват какво впечатление правят на мъжете. За тях духовната красота е по-важна от физическата красота. Това е именно основният им критерий при избора на партньор.

Риби

Рибите са мечтателни, мили и чувствителни. Но понякога те играят, преувеличават качествата си, за да привлекат вниманието. Без колебание те ще играят ролята на жертвата, за да хванат желания мъж в мрежите си.

The post Как флиртуват различни зодиакални знаци appeared first on Istinskiistorii.com.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments