Каменно чудо: Творчески приложения на обикновените камъни и павета!

Камъни – пълно е с тях, навсякъде около нас, ще се съгласиш, нали? Естествените камъни са част от магията и красотата на природата. Всеки ден минаваме покрай тях, някои ги ползваме в градината, други ги срещаме на морския плаж, трети ги подритваме небрежно.

Имам приятелка, която ги колекционира – моли нейните познати, когато пътуват някъде по света вместо традиционните магнити, да и вземат камъче от дестинацията, на която се намират. Това е идейно, но как помни всяко от къде е?

Знаеш ли, че камъните могат да имаш широко приложение в нашето ежедневие? Може би дори повече отколкото можеш да си представиш. Събрах една колекция снимки с приложение на камъните, със сигурност ще взема някоя от идеите и ще я приложа у дома. Хората ги харесват, защото лесно могат да бъдат обработени.

Нека да започнем от малките неща – какво ще кажеш за камъни, които служат за дръжки на вратите на шкафчета? Има възможност да декорираме с тях дома си, дори банята. Някои дизайнери ги включват в своите творески произведения на изкуството.

Сподели в коментарите какво е твоето мнение? Намираш ли приложение на камъка в твоето ежедневие?


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments