Камера за нощно виждане заснела “привидение” в леглото

Камера-за-нощно-виждане-заснела-привидение-в-леглото
Източник: www.thesun.co.uk

Една наистина “мистична” история. Дълго време на мъж му се струвало, че някой се намира постоянно в стаята му, докато спи. Той решил да постави през нощта уеб камера с функция за нощно виждане и не очаквал, че още шрез първия ден ще попадне на нещо странно. 

Това видео е споделено от дъщерята на нашия герой с ник u/hailclitler. Момичето написало: “На моя баща му се струвало, че някой седи на леглото му нощем, а сутрин спалното бельо било силно намачкано. Той поставил камера и ето какво видяхме. Аз съм в шок. И вие ли виждате как чаршафът се повдига и се появява и изведнъж рязко изчезва нечия фигура??”

На видеото долу наистина се вижда загадъчна фигура – първоначално “привидението” първо се вмъква в чаршафите и внезапно изчезва. Реакцията на потребителите не е еднозначна: повечето зрители са скептично настроени и предполагат, че мъжът просто се движи насън.

Други се изплашили заедно с дъщерята на героя: “Гледах няколко пъти и не мога да разбера как това може да е било монтирано… Как се движи фигурата и изчезва… Стана зловещо…” – пише един от коментаторите.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments