Квас от червено цвекло за възстановяване на черния дроб

Квас от червено цвекло за възстановяване на черния дроб и премахване на токсините

Черният дроб, бъбреците, червата и цялото ви тяло ще бъдат напълно почистени и регенерирани! Невероятни резултати!

Различните видове ензимни продукти са неразделна част от традиционната медицина. Те съдържат вещества, които активират функциите на черния дроб, бъбреците и червата.

Те подпомагат храносмилането на различни видове храна. Ферментацията на мляко, зеленчуци и плодове правят възможно запазването на ценни продукти за дълго време, когато все още нямаше хладилници – кисело зеле, краставици, ябълки, дини и т.н.

Тази статия се фокусира върху червеното цвекло, което само по себе си е изключително здравословен зеленчук. Пресният му сок се използва за лечение на много заболявания и дори левкемия.

Според няколко медицински проучвания, ферментиралото червено цвекло може да предотврати рака, да очисти и регенерира черния дроб и да премахне токсините и отпадъците от тялото.

То облекчава запека и решава много други здравословни проблеми, свързани със стомашно-чревния тракт, червата и храносмилането.

Традиционната медицина счита, че киселата течност от червено цвекло е най-доброто естествено средство за атеросклероза, разширени вени, както и за понижаване на високото кръвно налягане. То може да остане нормално за много дълго време, дори след като сте спрели да го консумирате.

Изключително подходящо е за детоксикация и регенерация на тялото след агресивна химиотерапия.

За приготвянето на тази рецепта ви трябват:

3-литров буркан
700 грама червено цвекло
2 филийки сух ръжен хляб

200 грама захар (бяла или кафява, може и мед, но с мед ферментацията се забавя много)
100 грама стафиди

Вземете прясно цвекло, нарежете го на малки кубчета или тънки филийки и го пресипете в буркан. Добавете стафидите, хляба и захарта.

Покрийте с преварена, но охладена вода и разбъркайте добре (някои хора добавят зелев сок, за да стимулират ферментацията). Покрийте с кърпа или тензух и закрепете с ластик. Оставете да престои на топло място 6-7 дни.

Разбърквайте съдържанието 2 пъти на ден и, ако е необходимо, отстранете пяната от повърхността, ако има такава. Прецедете след седмица.

Приемайте по 3 – 4 супени лъжици 3 пъти дневно преди хранене. Съхранявайте в хладилника.

След като използвате цялата течност, направете почивка от 3 месеца и след това повторете курса, отново направете почивка и направете курса отново.

След една година, черният ви дроб, бъбреците, червата и цялото ви тяло ще бъдат напълно изчистени и регенерирани.

Докато използвате този квас от червено цвекло, може да получите диария за известно време. Тялото ви се пречиства от токсини!

Противопоказания:

Не се препоръчва за хора с бъбречни проблеми и остри храносмилателни проблеми.

В тези случаи обсъдете консумацията на този квас с вашия лекар.

Също така, бъдете внимателни, ако имате ниско кръвно налягане, защото може да се понижи още повече.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments