Когато жените припадат по вида на мъжете във филмите, а те са с фалшиви мускули! (СНИМКИ)

Дори на супергероите не можем да имаме вяра на 100%. Не всички актьори посещават редовно фитнес и тренират усърдно, за да влязат в роля за следващия си филм. Някои просто прибягват до фалшиви мускули. Други пък решават каскадите да бъдат направени от дубльори.

Има и известни актьори, които са готови на всичко, за да влязат в роля. Те се упражняват, тренират, бръснат главите си, пускат брада. В днешната колекция фотографии очертанията на тялото и мускулите са променени с наслагвания или професионален грим. На други са обработени с помощта на компютърни програми.

Уил Смит – Аладин


Много почитатели на Дисни и Аладин не можеха да приемат факта, че Уил Смит играе ролята на джина. Някои споделиха, че според тях главата и тялото са сякаш „снадени“ и бяха абсолютно прави. От Смит реално беше само главата, а тялото принадлежи на неговия двойник каскадьор – Адам Базил. Дубльорът му е участвал още във филми като „Игри на тронове“ и „Лигата на справедливостта“

Вини Джоунс в една от поредиците на Х мен


Дори висок 185 см и доста внушаващ на външен вид, той използва фалшиви мускули. Актьорът трябваше да носи костюм от латекс, който едва ли му е бил много удобен.

Джефри Морган – Пазителите

Филмът 300


Въпреки тренировките, на които бяха подложени актьорите, почти всички получиха допълнителен мускулен обем с помощта на грим. Използвайки грим в светли и тъмни нюанси, се забелязва релеф, до този метод прибягват и известни блогъри, които си правят носа по-тесен, а скулите по-изразени.

Робърт Дауни Джуниър – Отмъстителите


Въпреки че хонорарът на актьора от този филм е бил 75 милиона щатски долара, той поверил трансформацията на тялото си на компютърни специалисти.

Кевин Дюран

Пол Уокър в Бързи и яростни 6

Фактът, че Уокър е бил с фалшива мускулатура е разкрит от производителя на тези костюми, на официалния им сайт бе публикувана снимка.

И още:

И въпреки че понякога нашите любими актьори ни заблуждават така, ние не можем да им се разсърдим, или поне не за дълго.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments