Когато най-накрая мислиш, че си срещнал жената на мечтите си, а тя се окаже не това, което ти се иска

На ден прекарваме няколко часа ровейки в интернет пространството и винаги има какво да ни изненада и нещо, което досега не сме виждали.

Ако си мислиш, че играта с кукли е само за деца, един артист от Украйна е готов да те опровергае. Със стабилна аудитория в социалната мрежа Инстаграм, Анастасия показва своите супер реалистични кукли, при вида на които, ще ти се прииска да кажеш „Здравей“. Сигурни сме, че нейните творения ще намерят място при някой, който колекционира кукли. Жената дори има собствен онлайн магазин, от който при интерес, могат да бъдат закупени.

Жената има способността да извайва човешки черти, почти до съвършенство и да ги комбинира с ярки тоалети, прически, украшения, така че да създаде една завършена съвършена… жена! В комбинация с фотограф, резултатите са на лице и са повече от зашеметяващи.

Ние сме впечатлени от нейната работа и искаме да споделим тези хипнотизиращи кукли с теб. Погледни внимателно подбраната колекция фотографии и кажи честно, не ти ли приличат на реални модели от някое списание? Те изглеждат толкова пленително, романтично.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments