Кои са жените в живота на един мъж и коя заема първото място

Какво искат мъжете? Как да ги задържиш? Какво правиш или не правиш, и защо той си отива? Или пък защо остава…

Истината е толкова проста – той има нужда от една жена, която олицетворява четири архетипа. Какво имаме предвид ли?

Той иска любяща съпруга и домакиня, недостъпна красавица, която да преследва, сексапилна и страстна любовница и жена, която да го поставя на пиедестал. Бъди всичко това и той ще е твой завинаги. Как да го направиш – научи се да бъдеш тези четири жени в една!

Любовница – тя е онази готина мацка, която събира всички погледи по пътя си. Тя е страстна, предизвикателна. Тя флиртува, съблазнява, всичко в нея крещи и блести. Мъжът се влюбва в любовницата, защото тя умее да задържи интереса му. Тя експериментира, предлага всеки път нещо различно. Обича цветове и ги използва смело. Червеното, високите токчета и красивите рокли са нейна запазена марка.

Малко момиче – ако искаш сериозна връзка, няма как да останеш в ролята на любовница прекалено дълго време. Трябва да разбудиш и сърцето му, не само сексуалното му желание. Момичето е невинно, чисто, щастливо и позитивно. Тя се радва по детски, подскача навсякъде около него, възхищава му се. Не крие емоциите си и ги изразява с пълна сила. Любимият й аутфит включва дънки, тениска и кецове в светли и забавни цветове. Тя е сиянието, от което всеки мъж има нужда в живота си.

Кралица – и момичето се превръща в жена. За да не се превърнеш в лигаво дете и той наистина да започне да те възприема като такова, трябва да се преобразиш отново. Кралицата е здраво стъпила на земята, тя е уравновесена, знае какво иска и как да го получи. Силна е, облича се елегантно, тя задейства инстинкта за ловуване. Тя го кара да я преследва… и да я хване.

Майка – за да не бъдеш прекалено сурова, трябва да му покажеш топлината, присъща на една любяща жена. Осигури му уюта, от който се нуждае, за да се чувства желан и потребен. Бъди добър слушател и съветник, подкрепяй го, прави мили жестове. Ти можеш всичко и той го знае.

Ти си жена и имаш силата да се превъплътиш във всички тези стихии. Носиш ги в себе си, трябва само да ги повикаш, ако все още не си. Изненадвай го непрекъснато, но и гледай да балансираш.

Не развивай единия архетип, за сметка на друг. Между всички лица трябва да има хармония. Бъди неустоима – можеш го!

Powered by Facebook Comments