Кои са най-привлекателните ви черти, според вашия зодиакален знак

Вашият звезден знак може да предскаже какво ви прави неустоими спрямо другите зодии в зодиака. Пригответе се да играете според силните си страни.

Смел Овен (21 март-19 април)

Когато обмисляте кое е най-привлекателното за всеки знак, не мислете само за сексуалност. Вместо това помислете какво ви прави привлекателни. За Овена това е невероятно смелият им характер. Знакът Овен е известен и със своя символ, овен, който е изключително подходящ за най-възхитителното качество на този знак. Овенът взема, каквото си пожелае, и не се колебае да се сблъска с това, което иска! Самостоятелен и на пръв поглед безстрашен, Овенът е нахъсан и се стреми да рискува, и да прави смели ходове. В неговата компания няма да ви е скучно и може да сте развълнувани. “

Чувствен Телец (20 април-20 май)

Телецът често е известен с това, че е „материалистичен“, но по-положителен начин да се опише този знак е „чувствен“. Хората под този знак ценят по-фините неща в живота, а срещата с Телец е винаги примамлива. Физическият опит е неговото предимство. Успокояваща музика, храна и напитки, лесни за очите и кожата цветове и материи и чувствени разтривания на гърба (Телецът е добър с ръцете си). И ако Телец споделя неща с вас, знайте, че сте специален. Винаги, когато сте с Телец, било то за романтика или чисто приятелство, вие със сигурност имате прекрасно изживяване, което ангажира всички сетива.

Оживени Близнаци (21 май-20 юни)

Близнаците са като вълшебната нимфа на групата. Те често са животът на партито, носейки се, сякаш плават във въздуха. Близнаците са развлекателен център в човешка форма. Те са разговорливият представител на зодиака, с ослепително остроумие, детска игривост и способност да извадят забавен факт по почти всяка тема. Те са чудесни за гледане, но не очаквайте те да се обвържат толкова лесно.

Състрадателен Рак (21 юни-22 юли)

Ракът е естествен хранител, който излъчва „ Аз ще се погрижа за вашите вибрации “. Този знак е много внимателен към кого допуска до себе си, но след като сте част от вътрешния му кръг, те ще направят всичко, за да бъдат там за вас. Тази черта може да не изглежда невероятна, но всеки иска някой да ги утеши и да ги изслуша. Излейте неволите си или сърцето и Ракът отговаря от все сърце.

Харизматичен Лъв (23 юли-22 август)

Лъвът може да има доста голямо его, тъй като те е склонен да жадува за светлината на прожекторите. Но това не означава, че лъвовете са глупави. Той е майстор шоумен ,великодушен, сърдечен, харизматичен и склонен към велики жестове. Знакът третира всички по света като равни и за него той е сцена и детска площадка и ви кани в играта, като ви кара да се чувствате специални. Подобно на Овен, животинският символ за този знак говори много за неговия характер. Лъвът е красивият крал на джунглата и когато погледнете в очите му, ще бъдете абсолютно увлечени. По същия начин Лъвът може да се похвали с несравнима харизма.

Интелигентна Дева (23 август-22 септември)

Девите са известни с това, че са перфекционисти, но това е само симптом на тяхната невероятна интелигентност. Девата знае как да види чрез теб и наистина да те разбере. Девата е секси интелектът на зодиака. Тя има както запален аналитичен ум, така и ефикасен, директен „език“ и може да даде смисъл на всичко, включително и вас. Девите не само се стремят да бъдат най-добрите, но и тласкат другите към величие. Девата е човек, който вижда най-доброто във вас, дори когато вие не можете.

Лоялни Везни (23 септември-22 октомври)

Везните не обичат да са сами. Поради това те са отлични партньори, особено за тези, които жадуват за близост по всяко време. Везните ще направят всичко за тези, които обичат, и ще направят всичко, за да накарат връзката да върви добре. Те са художници на любовта. Изграждането на мостове е жизнената сила на Везните и традиционните дейности по ухажване са начинът им на живот: грациозни думи, цветя, красива музика, поздравителни картички и вечери навън. Накратко, можете да се доверите на Везните със сърцето си.

Страстен Скорпион (23 октомври-21 ноември)

Силата му често е определяна като сексуална, но способността му за интимност надхвърля това. Погледът на Скорпиона разбива всичко, да не говорим за твоята душа. Разбира се, Скорпионът е известен като динамит в леглото, но е също толкова интензивен във всички аспекти на своята личност. Това може да бъде смущаващо за някои хора, но може да ви накара да се почувствате по-жив от всякога. Добавете непоклатимо уважение към личния живот и готовност, граничеща с безстрашие да изследвате мистерии, а Скорпионът със сигурност ще ви отведе на вихъра на пътуване, което никога няма да забравите.

Слънчев Стрелец (22 ноември-21 декември)

Много хора вярват, че усмивката е най-секси атрибутът, който човек може да има. Поради тази причина Стрелецът може лесно да спечели сърцата на хората. Той намира хумора в почти всичко и има най-добрия и заразен смях от всички зодии. Игра за приключения, пътувания и учене, този свободен дух обича компанията – публика, която да се забавлява с неговите далечни преживявания и натрупана житейска мъдрост, и другар за споделяне на всичко това. Другите знаци често са привлечени от естественото излъчване на Стрелеца. Неговата топлина и желание за добро прекарване на времето могат да ви изпълнят с щастие. Тогава не е изненадващо, че мнозина се стичат до този знак в търсене на любов.

Надежден Козирог (22 декември-19 януари)

Хората често мислят, че да си надежден значи да си скучен. Тайната да не знаеш какво ще направи другият човек след това, може да бъде изключително опияняваща, но ти не получаваш това с Козирога. Козирозите обаче не са пръчки в калта. Устойчивостта им е най-привлекателното им качество, защото това е нещо, което в крайна сметка всеки иска. Козирогът е „зрелият“ в зодиака, солиден, надежден,на когото може да се разчита. Страхотен вариант за партньор в живота. Козирогът има бонус за по-късен етап в живота, за човека, който оценява стойността му. Той става „по-млад“, по-спокоен и по-отворен за забавление с напредване на възрастта. Козирогът е човек, на когото можете да разчитате. Те ще ви хванат при падане и ще ви поставят отново на крака, когато не сте сигурни в себе си.

Интригуващ Водолей (20 януари-18 февруари)

Най-известните характерни черти на Водолея са креативността и склонността към ободряващ разговор. Водолеят винаги ще ви държи заинтригувани и на фокус. Причудлив, често отнесен в собствения си свят (и щастлив да ви позволи да направите свой собствен), Водолеят наклонява вашата перспектива просто като е себе си. Този ​​знак е ангажиращ разговорник, който отговаря на вашите интереси с ослепителна способност да изтръгва информация от въздуха. Водолеят е изключителен човек, който не се интересува от правила или предразсъдъци. Този зодиакален знак просто се забавлява. Освен това е знатен интелектуалец. Никога няма да ви е скучно с Водолей.

Романтични Риби (19 февруари-20 март)

Що се отнася до привлекателността, е много трудно да надминете Рибите във всеки аспект от хороскопа си. Този знак има пълния пакет: Те знаят най-добре как да внесат романтика в живота ви и са нетърпеливи да сбъднат най-смелите ви мечти. Рибите са нежна, замечтана душа, която може да изглежда не на място в студения, жесток свят. Мистични, поетични и артистични, Рибите имат душа на русалка (дори и мъжете), която се впуска в нещо извън земното съществуване. Силно романтични, Рибите вдъхновяват (и са отворени) за фантазии. Силно съпричастен, този знак може да се свърже с вас и да ви разбере, както никой никога не би могъл. Омаловажаването на най-атрактивните зодиакални черти на Рибите е трудно, защото те имат толкова много, че е трудно да ги пренебрегнеш.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments