Колко голям инат си според зодията

Понякога, инатът може да се приеме и като качество, не само като недостатък. На инат може да постигнем успех, да се справим с даден проблем.

Не отричаме, обаче и че най-честите му проявления не водят до нищо хубаво. Така че, ето кои са най-големите инати сред зодиите – винаги искат да стане по техния начин и не се примиряват с по-малко.

Овен – в единия момент може да ти се усмихва, а в следващия да замълчи и да не ти проговори няколко седмици. Причината ще остане неизвестна, поне за теб. Често, дори няма такава, всичко е от инат.

Рак – прави това, което мисли, че е правилно и рядко приема друга гледна точка за вярна. Способен е да нарани дори себе си, ако реши да прояви ината си в пълния му блясък. Не приема критика и смята, че винаги е прав.

Стрелец – винаги ще намери думи, с които да отговори. Дори да не е прав, няма да го признае. Инатът им се проявява, когато става дума за нещо важно за тях, при всеки друг случай просто не се занимава.

Телец – ще ви стъжни живота, ако не стане каквото той иска. Не понася нещата да не вървят така, както е планирал. Колкото и да опитвате да го разубедите, той няма да промени позицията си.

Козирог – той мисли, че разбира от всичко и че е компетентен по всеки въпрос. Не приема чуждо мнение, не го зачита. Може да ви изслуша, но накрая пак ще признае своята гледна точка за правилна.

Скорпион – ако мнението ви се различава от неговото, дори няма да си направи труда да ви убеждава в правотата на своето. Той знае, че е така, но не желае да хвърля усилия на вятъра.

По-добра да замълчи, да се обърне и след много кратко време да помете всичко с вас и вашата позиция… Почти невъзможно е да ги убедите в нещо различно от това, което те си мислят.

Powered by Facebook Comments