Колко са верни и колко са ревниви зодиите в проценти? И как се държат в една връзка.. Ето

Овен

Вярност: ако Овенът вярва, че отношенията нямат бъдеще, той ще се промени и то повече от веднъж. Ако той е наистина влюбен, тогава сърцето на партньора и връзката като цяло са напълно безопасни.

Ревност: 75%

 

Телец

Вярност: Телецът харесва усещането за щастие и сигурност, което идва със силните връзки. Представителите на тази зодия не са склонни към предателство, те са истински верни партньори, способни да издържат на всякакви изкушения.

Ревност: 65%

 

Близнаци

Вярност: Близнаците наистина искат да бъдат верни. Но нищо не е в състояние да устои на естествения чар на родените под този знак на зодиака. Така изкушенията за Близнаци са буквално навсякъде. Но ако наистина се влюбят, ще положат всички усилия, за да гарантират, че партньорът им е щастлив.

Ревност: 25%

 

Рак

Вярност: ако говорим за истински чувства, тогава Ракът е 100% верен и предан на своята сродна душа. Това е просто … Като се има предвид взискателността на Рака, понякога дори и най-силните връзки могат да се провалят. Докато неговата сродна душа е щастлива, Ракът остава верен.

Ревност: 85%

 

Лъв

Вярност: правилно подбраните думи и поведение могат да накарат Лъва да се поддаде на изкушението. Но това не означава, че той лесно ще жертва връзката си. Той със сигурност ще изчисли предварително как е по-изгодно за него. Лъвът е самонадеян и е много трудно да го изненадате.

Ревност: 85%

 

Дева

Вярност: Девата е вярна на партньора си. Тя очаква същото в замяна. При продължителна връзка обаче може да стане непостоянна, което може да подкопае дори най-хармоничния съюз.

Ревност: 40%

 

Везни

Вярност: Везните обичат да експериментират и да претеглят плюсовете и минусите. Това се отнася както за живота като цяло, така и за отношенията. Родените под този знак обичат да се влюбват. Приключенията ги привличат и е трудно да ги „укротиш“. Ако някой успее, тогава връзката със сигурност ще бъде щастлива.

Ревност: 50%

 

Скорпион

Вярност: Скорпионите са известни със своя дар за съблазняване и съблазняване. Техните комуникативни умения и сексуална привлекателност помагат в това. Въпреки факта, че по природа са авантюристи и обичат да опитат всичко ново, те остават верни на своята сродна душа (при условие, че това е наистина любов).

Ревност: 90%

 

Стрелец

Вярност: Стрелец е много общителен и изключително популярен. Всъщност не може да се каже, че това са най-верните хора. Те искат стабилна връзка, но в същото време винаги са готови за спонтанно забавление и приключения.

Ревност: 20%

 

Козирог

Вярност: представителят на този знак е доста светска личност. Той е верен и изключително отдаден на своята сродна душа. Козирогът е готов да пожертва много в името на истинската любов.

Ревност: 30%

 

Водолей

Вярност: Водолеят е непредсказуем, много е трудно да го контролирате. Представителите на тази зодия обичат да играят странни игри с партньори. Понякога завършва с измяна.

Ревност: 10%

 

Риби

Вярност: Рибите са изключително отворени личности. Те обичат да си говорят и да се влюбват. Връзката им е силна и дълга. Ако Рибата обича, тогава със сигурност ще го докаже с всички свои действия.

Ревност: 70%


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments